Beáta205 kérdése:
Kisfiam 5 hónapos és elkezdte hason fekve a kezét visszahajlítani amikor kitolja magát! Ez milyen betegség? Mit lehet ellene tenni?
Figyelt kérdés
2017. márc. 2. 07:45
2/7 A kérdező kommentje:
Őszintén szólva meg vagyok ilyedve h vmi gond van!de ez betegség lenne vagy normális?első babám!
2017. márc. 2. 07:59
3/7 A kérdező kommentje:
Minden mást a forgásban fogásban minden megy neki csak ezt kezdte el
2017. márc. 2. 08:00
4/7 anonim válasza:
Nem betegség, de valóban helytelen gyakorlat, repülőzésnek hívják. Épp tegnap voltam korai fejlesztőben többek között emiatt. Az én babám négy és fél hónapos, és egyáltalán nem támaszkodik, hanem rögtön hátracsapja a kezeit. Oka egy kissé feszesebb izomtónus, tornával lazítani kell. És kell, mert a mászáshoz szüksége lesz a két támasztó kezére. Nekem úgy mutatták, hogy tegyem a karomat vagy egy összehengerített pokrócot a mellkasa alá amikor hasra fektetem, és ne hagyjam hogy hátrahúzza a kezét. Ezen kívül több gyakorlat is van, lehet hogy érdemes megmutatnod szakembernek.
5/7 A kérdező kommentje:
Igen azt is szokott!de én úgy értem h kitolja magát a fiam csak nem a tenyerén támaszkodik hanem visszahajlítja a kezét és a kézfején.mindenféleképpen megmutatom orvosnak
2017. márc. 2. 08:14
6/7 anonim válasza:
Ja, értem. Gyógytornászt keress inkább, illetve fejlesztőbe kérj beutalót az orvostól. ÉS ne aggódj, ezek nem nagy bajok, egy kis segítséggel hamar belejön!
7/7 anonim válasza:
Az én kislányom is ugyanigy támaszkodik hason, nem a tenyerén, hanem a kézfején. Ő hipotón baba, azaz laza az izomtónusa, Dévény-kezelést kapott, igy szépen fejlődik a mozgása. Ajánlom neked is, hogy szerezz egy Dévényes szakembert. Nem biztos, hogy a te babáddal is ez a helyzet, de ártani nem ártasz, ha megnézeted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!