Muszáj a védőnőhöz járni ha szerintem ott kapott el betegséget a babám?
És mégis hogy kapta el? Levegőben nem terjednek.
Az pedig alap, hogy SEHOVA nem teszed a gyereked le pucéron. Ezért kell textilpelenkát vinned vizsgálatra, a védőnődnek pedig kezet mosnia.
Megmutattad orvosnak is, vagy te állítottad fel ezt a diagnózist?
Lehet, csak nagyon kiszáradt a bőre.
Vagy allergiás valamire.
Mellesleg tényleg nem szabad a babát ruha nélkül sehova lerakni.
Ótvart nem csak koszos gyerekek kapnak vagy a cigánygyerekek.Ezt honnan veszed?!Az ótvarszerű az kevés egy diagnózishoz.Bőrgyógyász meg csak tudja,vagy mintát vesz,ha már kezeli.
Mostanában láttam orvosi rendelőben ótvarszerű foltokat szinte egész testen,mégsem koszos gyerekeken.Nem biztos 100%ig,hogy az volt,de láttam már hasonlót.Ilyen időszakban én bizony ki nem tettem a lábam,ha nem volt muszáj,a babával.Nálunk nem jött ki a védőnő senkihez sem.Bármit el lehet kapni ilyenkor,akár csak apa hazahozza.Nem lehet mindent kivédeni.Lesz még sokféle betegség,a gyereknevelés ezzel jár.Nyilván próbálod megelőzni,kézmosás,fertőtlenites stb,de mindentől úgysem lehet,erre fel kell készülni.Jobbulást!
Mastol, rokonoktol is elkaphatta.
Nekem ovsomorom lett, amikor a harom gyerekem baranyhimlos volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!