Adnátok lázcsillapítót?
Figyelt kérdés
5,5 éves gyereknek. Láza 39.9, bágyadt, de azt állítja jól van.2017. febr. 13. 20:50
21/31 anonim válasza:
Ha szerinted a láz a legjobb gyógyszer és nem is adsz a gyereknek 40 fokos láznál sem lázcsillapítót, akkor miért tetted fel ezt a kérdést? Komolyan nem értem. Gondoltad szekálod egy kicsit azokat, akik nem értenek egyet a hülyeségeddel?
22/31 A kérdező kommentje:
Alváshoz nem tudtam eldönteni, hogy adjak e neki éjszakára. Mert a család piszkált vele, én neg kimerült voltam és elbizonytalanodtam.
2017. febr. 19. 20:06
23/31 A kérdező kommentje:
Főzni 100 fokos vízben szokás.
2017. febr. 19. 20:07
24/31 anonim válasza:
Istenem..Te BIZTOS HOGY NEM VAGY NORMÀLIS!!! Te komolyan azt hiszed, hogy a 40fokos laz jobb, mint a lazcsillapito? Ami nem feltetlen kell antibiotikum legyen....
25/31 A kérdező kommentje:
Látom nagyon nem vagy képben. Az antibiotikum nem lázcsillapító.
Igen hatásosabb a láz, mivel az gyófyít, a lázcsillapító viszont nem.
Ajánlom olvass utána a dolgoknak ha netán van gyereked.
2017. febr. 20. 01:26
26/31 anonim válasza:
:D a láz nem gyógyít, az annyit jelez, hogy dolgozik a szervezet.
27/31 A kérdező kommentje:
A hőmérséklet emelkedésevel is pusztítja a bacikat vagy vírusokat.
2018. febr. 1. 15:00
28/31 anonim válasza:
Igen , egy bizonyos fokig "gyógyít", és köszi nem kellett utána olvasnom és igen van gyerekem. De figyeltem biosz órán.
Hőemelkedést nem kell levinni,de onnantol h 38-38,5 felett van már érdemes elkezdeni lenyomni mert az afeletti láz ráhúzódhat az idegekre, izmokra, izuletekre. 39 feletti láz pedig az agynak ártalmas. De olvass utána BÁTRAN.
29/31 A kérdező kommentje:
Nyilván az orvosok sem olvastak utána ezért ellenzik a lázcsillapítást.
2018. febr. 1. 17:35
30/31 anonim válasza:
Kérdező, sok a buta ember ne törődj velük. Én sem csillapítók 39,5 alatt ugyanis ez a hivatalos ajánlás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!