Adnátok lázcsillapítót?
Figyelt kérdés
5,5 éves gyereknek. Láza 39.9, bágyadt, de azt állítja jól van.2017. febr. 13. 20:50
1/31 anonim válasza:
Igen adnék.Éjszakára én 38,5 felett is adok,mert simán felmehet a láza.Az én kislányom 5 éves,ő is lázas most.39,3 most,adtam neki lázcsillapítót.Egyébként a testhőmerséklet általábam éjszaka a legmagasabb és reggel a legalacsonyabb,így szinte biztos,hogy feljebb megy a láza.Jobbulást!
2/31 anonim válasza:
Nekem 20 honsposom van , 39 utan adok. Ejjelre adj, hogy jobban aludjon.
5/31 anonim válasza:
mi ez a baromság, hogy 40 fokot lázat nem csillapítunk, hanem gyakorin vakarjuk a fejünket???
komolyan, már a hülyeség netovábbja ami itt folyik :(
6/31 anonim válasza:
Dehát majdnem 40 fokos láza van!!! Hahó! Elalszik és felmegy 42-re! Ez most tényleg komoly??
7/31 anonim válasza:
Dehogy megy fel!
Nem kell ekkora cirkuszt csinalni a lazbol, mert nem okoz gondoz.
8/31 A kérdező kommentje:
Köszi az értrlmes válaszokat. Végül adtam, mert fájt a feje meg a füle és nem tudott aludni. Nem szeretek lázcsillapítózni, most iy inkább a fájdalom miatt adtam.
2017. febr. 14. 01:29
9/31 anonim válasza:
Én nem vagyok híve, de 39 felett azért mindenképpen adok. Náluk a minap volt 39.5 (előtte utána is csak hőemelkedés volt napokig) én uuugy benyomtam egy nurofen kupot.
Jó azért nekik is, hogy nem érzik magukat olyan ramatyul. Oké, h segít a láz, meg védelem, de azért a jó kedv és a kellemes érzetet is segíti a javulást.
Túl sokszor nem kell traktalni lázcsillapítóval, de egyszer egyszer belefér
10/31 A kérdező kommentje:
Most már jól van. De pl szerdán reggel felment 40 fokra és nem adtam neki. Estére le is ment.
2017. febr. 17. 17:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!