Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Kisbabám szeme állandóan...

Kisbabám szeme állandóan huzatot kap, mit tegyek?

Figyelt kérdés
3 hónapos és kb 2 hetente begyullad neki...nem vészes csak ugye váladékozik, Floxalt ír rá a doki, attól 3 nap alatt elmúlik, na de csak nem jó ha 2 hetente azt kell csepegtetnem a szemébe.....most beteg a nagyobb, alig voltunk kint, talán napi egy órát az elmúlt párnapban, szél se volt, mégis begyulladt megint....ti hogyan előzitek meg ezt, mit csináljak vele?
2016. dec. 17. 20:48
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan azt gondolod, hogy a huzattól gyullad be a gyerek szeme? Nem inkább valami fertőzéstől? Azt kéne kikutatni, mitől fertőződik folyton vissza.

Szemész látta már? Nem lehet, hogy a könnycsatornája van elzáródva?

2016. dec. 17. 21:11
 2/8 A kérdező kommentje:
a gyerekorvos mondja hogy a hideg miatt...nem vittem el szemészhez, csak a gyerekorvoshoz, mert a nagyobbnak is begyulladt jópárszor de kinőtte...
2016. dec. 17. 21:20
 3/8 anonim ***** válasza:
22%
Nem tudom hol laksz, de mifelénk ma is mínusz fokok röpdöstek egész nap. Ilyen hidegben én sem megyek ki szívesen, babát biztos nem vinnék ki, ha nem muszáj.
2016. dec. 17. 21:35
 4/8 A kérdező kommentje:
jó a boltig el kell valahogy mennem, annyit voltunk kint ma is, tegnap is, kb 45 perc az is oda vissza...(kertváros, -2 fokvolt ma, de tegnap tegnap elott 0 fok felett...) de tény hogy ha nem lenne beteg a nagy akkor továb is kint lennénk, mert igényli a nagy a kicsi meg kint a levegőn alszik napközben, bennt nem annyira...de mondom ez most pont olyan hét volt hogy tényleg sehol se voltunk szinte...
2016. dec. 17. 21:41
 5/8 A kérdező kommentje:
meg akkor adodik a kerdes amit itt sokszor feltesznek es le is vannak ugatva a kismamak, hogy ki lehet e vinni a gyereket ilyen idoben...es altalaban az a tobbsrg hogy miert ne lehetne ha jol feloltozik
2016. dec. 17. 21:43
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Vidd el szemészetre. A hidegtől nem gyullad be a szem.
2016. dec. 17. 22:02
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Vidd el szemészhez, a gyakori szemgyulladás könnycsatorna elzáródást is jelenthet, ez illene tudnia a gyerekorvosnak.
2016. dec. 17. 22:05
 8/8 anonim ***** válasza:
58%
Ahogy mar elottem is irtak, konnycsatorna elzarodas.A lanyomnak nemreg mult el, most volt 1 (!) eves!Masszirozni kell naponta 3-4-szer a konnycsatornat, ennyi.En ez alatt az egy ev alatt 3-szor hasznaltam antibiotikumos cseppet.Csak akkor hasznald, ha nagyon csunya.Es masszirozd!
2016. dec. 17. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!