Kisbabám szeme állandóan huzatot kap, mit tegyek?
Figyelt kérdés
3 hónapos és kb 2 hetente begyullad neki...nem vészes csak ugye váladékozik, Floxalt ír rá a doki, attól 3 nap alatt elmúlik, na de csak nem jó ha 2 hetente azt kell csepegtetnem a szemébe.....most beteg a nagyobb, alig voltunk kint, talán napi egy órát az elmúlt párnapban, szél se volt, mégis begyulladt megint....ti hogyan előzitek meg ezt, mit csináljak vele?2016. dec. 17. 20:48
1/8 anonim válasza:
Komolyan azt gondolod, hogy a huzattól gyullad be a gyerek szeme? Nem inkább valami fertőzéstől? Azt kéne kikutatni, mitől fertőződik folyton vissza.
Szemész látta már? Nem lehet, hogy a könnycsatornája van elzáródva?
2/8 A kérdező kommentje:
a gyerekorvos mondja hogy a hideg miatt...nem vittem el szemészhez, csak a gyerekorvoshoz, mert a nagyobbnak is begyulladt jópárszor de kinőtte...
2016. dec. 17. 21:20
3/8 anonim válasza:
Nem tudom hol laksz, de mifelénk ma is mínusz fokok röpdöstek egész nap. Ilyen hidegben én sem megyek ki szívesen, babát biztos nem vinnék ki, ha nem muszáj.
4/8 A kérdező kommentje:
jó a boltig el kell valahogy mennem, annyit voltunk kint ma is, tegnap is, kb 45 perc az is oda vissza...(kertváros, -2 fokvolt ma, de tegnap tegnap elott 0 fok felett...) de tény hogy ha nem lenne beteg a nagy akkor továb is kint lennénk, mert igényli a nagy a kicsi meg kint a levegőn alszik napközben, bennt nem annyira...de mondom ez most pont olyan hét volt hogy tényleg sehol se voltunk szinte...
2016. dec. 17. 21:41
5/8 A kérdező kommentje:
meg akkor adodik a kerdes amit itt sokszor feltesznek es le is vannak ugatva a kismamak, hogy ki lehet e vinni a gyereket ilyen idoben...es altalaban az a tobbsrg hogy miert ne lehetne ha jol feloltozik
2016. dec. 17. 21:43
6/8 anonim válasza:
Vidd el szemészetre. A hidegtől nem gyullad be a szem.
7/8 anonim válasza:
Vidd el szemészhez, a gyakori szemgyulladás könnycsatorna elzáródást is jelenthet, ez illene tudnia a gyerekorvosnak.
8/8 anonim válasza:
Ahogy mar elottem is irtak, konnycsatorna elzarodas.A lanyomnak nemreg mult el, most volt 1 (!) eves!Masszirozni kell naponta 3-4-szer a konnycsatornat, ennyi.En ez alatt az egy ev alatt 3-szor hasznaltam antibiotikumos cseppet.Csak akkor hasznald, ha nagyon csunya.Es masszirozd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!