Péntek óta rekedt és köhög a lányom. Ma elvittem orvoshoz, kruppot állapított meg. Ez tényleg az?
Nincs orvosi diplomam, nincs x ev tapasztalatom, es nem is lattam eloben a lanyod tuneteit.
Az orvosnak mindez megvan. O jobban ert hozza, hallgass ra, ne rank.
persze, meguszhatjtok. De jobb ilyenkor felkszlni egy esetleges rohamra, mint homokba dugni a fejunket, mint ahogy itt mostanaban sokan hirdetik, hogy a pozitiv gondolkodastol gyogyul meg a gyerek...
Figyelmeztetett mar minket is az orvos, hogy keszuljunk az ejszakara, de eddig szerencsere nem volt gond. kop-kop..
megúszhatjátok kizárólag rekdtséggel... de a már hurutos köhögés is képes éjjel egyik pillanatról a másikra fulladássá fajulni.
aludjon hideg szobában a pici (ilyenkor én a rendes kinti overálljában altattam nyitott ablaknál), vagy menjen ezerrel a hidegpárásító. ha a következő 1-2 éjjel nem lesz gond, akkor jó eséllyel később sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!