6 éves kisfiamon egy orvos Baker cystat állapított meg. Ezzel mit kell tenni? (Férjemmel végre ketteben maradtunk, ő olvasott, mikor felvettem a témát, azt modta, most ne beszéljek róla, mert őolvas. )
A betegségről nem adott kellő felvilágosítást az orvos ?
A férjed mit olvas ? Egészségére tök jó , hogyha valaki szeret olvasni ! Ezt komolyan gondolom . Amúgy miert írtad le mindezt a férjedről ? Ezálltal akarsz magad mellé internetes szövetségeseket állítani , akik buzgón hergelnek majd a férjed ellen , hogy micsoda dolog olvasni , kikapcsolódni , miközben gond van a gyerekkel ? Hidd el a férjed attól még nem rossz apa , hogy kicsit merészel másra is figyelni és nem 24 órában a betegség a téma .
A férjedet tedd helyre, mert később rosszabb lesz.
Nekem a térdhajlatomban volt Baker cysta, háromszor műtöttek vele (7, 9, 11 évesen), negyedszerre is kijött, majd felszívódott. A műtétek miatt viszont gond van a térdemmel, sokszor fáj, gyengébb is, biciklizni pl alig tudok, mert fáj.
20 évesen kerültem egy ortopéd sebészhez bokasérülés miatt, ő mondta, hogy gyerekkorba nem is műthettek volna cystával, max leszívják a felgyülemlett folyadékot, mert a műtét nagyobb kárral jár, mint haszonnal.
Hagyjuk már ezt, hogy a férjét tegye helyre stb stb ....
Nálunk ez úgy zajlott volna , hogy megkérdezem a férjem .
-Szivem , ráérsz ? Szeretnék kicsit beszélgetni , tudod milyen aggodalmaskodó vagyok .
Vagy valami ilyesmi ...
Az orvost kellett volna megkerdezni, ő tudj a legpontosabb információt adni.
Hogy a ferjedet most miért kellett megemliteni azt nem tudom, hacsak nem az cél, hogy mindenki neki állja szidni.
Miért? Szerintetek normális,hogy egy apával nem lehet megbeszélni a gyerek betegségét, mert éppen olvas.
Minimum,hogy érdekelje már ugyanúgy,mint engem. Nem hiszem,hogy ez lenne mindig a téma, hiszen írta a kérdező,hogy végre kettesben maradtak és meg tudták volna beszélni.
Az én férjemnek eszébe sem jutna,hogy ezért ne tegye le az újságot.
Mondd el neki,hogy úgy gondolod,hogy ezt meg kell beszélnetek és ez fontosabb,mint bármilyen olvasás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!