Mit javasoltok a következő borproblemara? (Futyi)
2,5 éves kisifam szeptember óta bolcsis. Októberben egy nap úgy hoztam haza, hogy volt egy seb a futyijen. Leginkább égési seruleshez vagy harapashoz tudnam hasonlítani, de tény, hogy aznap, mikor ez történt volt egy balesete. Csúnyán elesett a kismotorral, felszakadt a szája, gondozonok természetesen szóltak erről, de a futyis serulesrol nem, azt csak este vettem észre. Kérdeztem másnap tőlük, hogy ez mitől lett, de azt mondták ok ezt észre sem vettek.
A seb, ami elég nagy egyébként, lehamlott ugyan, de sotetbarna folt maradt utána, ami azóta sem múlt el. Kentem neogranormonnal, sudocremmel, semmi. Mutattam az orvosnak, dermovate kremet írt, ami szteroidos, de semmi, itt neki meg is allt a tudomany. Elviszem borgyogyaszhoz, de csak jövőre adtak idopontot, addig is valami ötlet?
Egyáltalán volt valaki hasonló helyzetben?
De pont az a gond, hogy a seb leesett, maradt utána egy barna folt, és az már több, mint egy hónapja nem múlik el, nem halvanyodik😕
Dermovate sem hat.... valami ötlet?
Így gógyult meg a bőr, lehet évek kérdése, hogy halványuljon. Gyermekemnek a köldöke körül van körben barna folt, mert ott nyomta a köldökcsonk(de nem mertem hamarabb leszedni, alatta mindig gyógyszertári alkohollal kentem és lassan száradt le)
Az ilyen heges gyógyulások után természetes hogy el van szineződve a bőr, jó sokáig ráadásul sajnos.
Köszönöm a válaszokat!
Elhihetitek, én is próbáltam ennek utána járni, de senki nem mondott semmit. Másnap egybol kerdeztem, hogy oke, az arca zuzodott az esestol, na de a kukija megis h serult meg? Annyi volt a válasz, h ők észre sem vettek, nem tudják! Utána kérdeztem egy másik gondozot is, ugyanez volt a válasz. Annyit tippeltek, h biztos akkor sérült meg, mikor elesett a motorral, de ez nyilván nem így volt, mivel pelenkas. Amúgy Amúgy gyerekorvosunk is ezen volt fennakadva, h nagyon nem kerek ezzel valami.
Meg egy dologra tudok gondolni, h állva, felhajtott wc ülök mellett pisilnek egymáshoz viszonylag közel. Szerintem racsukhattak az uloket, mert hasonló formája van a serulesnek, mintha valahová becsipodott volna a bőr 😕
De akkor szerintetek ez normális egy seb utan...ha lekerül a pelus remélem hamarabb gyógyul.
Valami kremet nem tudtok ajánlani ilyen foltra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!