17 hós lányom most kezdte a bölcsit. Egy hét taknyos-vírusos itthonlét után a héten 3 napot töltött a bölcsiben és ismét folyik az orra. Mit javasoltok?
Nem szeretnelek elkeseriteni,de most egy jo ideig sajnos ez lesz.
Meggyogyul az egyik betegsegbol elviszed bolcsibe es ket nap utan jon a kovetkezo betegseg.Es az orfolyas csak a kezdet.
Annyi virus es bacilus van a gyermekkozossegben,hogy el nem tudod kepzelni:(
Amig nem jart a kislanyom oviba azt sem tudam mi a megfazas vagy natha.
Na amiota ovis elfelejthettem,hogy Karacsony van vagy Husvet minden unnepre lebetegszik.Hanyas- hasmene,influenza,kruppos roham,arcureggyullada stb. Most nagycsoportos,jovoheten lesz a szuletesnapja amire mar nagyon reg keszulunk,tortat rendeltunk a kis csoporttarsainak megirtuk a meghivokat,ovodaba ilyenkor megkoszontik amire mar nagyon vart.Es mi be betegedett meg tegnaptol?.??
BARANYHIMLOS lett!!!
Ket napja sir,hogy olyan szep musorral keszultek az Anyak napjara es annyira varja a szuletesnapjat.Ehelyett kenegetem szegenykemet husitoporral mert tele van holyagokkal es a lazat csillapitom:(
Na hat ezzel jar sajnos a bolcs meg az ovi.
Addig jo amig csak az orra folyik:-)
Elozo vagyok.
A lenyeget nem irtam le, hogy minden letezo vitamint szedtunk mar. Plusz eszkimo kids halolajat.
Minden tavasszal es osszel sobarlangba jarunk, hogy igy is erosodjon az immunredszere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!