Miben altassam a lázas egy évesemet?
Figyelt kérdés
Most estére felszökött neki 38,6-ra (levonva) adtam kúpot, fél óra elteltével 3 tizedet csökkent. Itt alszik rajtam egy ru body-ban, de még mindig elég meleg a kis teste. Adjam rá a pizsamáját és a hálózsákot, mint ahogy szokott aludni, vagy hogy tegyem le?2016. dec. 4. 21:40
1/6 Erika-82 válasza:
Add rá a pizsijét , sőtt takard is be mert fázhat a láztól , de ha majd fölébred és mindig lázas lesz akkor fürdesd meg egy kicsit hidegebb vízben mint ahogy szoktad rendessen.
2/6 anonim válasza:
Csak takard be, ha lázas, nem jó nagyon csomagolni. Esetleg később, ha úgy látod, hogy lejjebb ment, átöltöztetheted.
3/6 anonim válasza:
Nekem egyszer a kórházban majdnem leharapták a fejemet, amikor a lázas gyerekemet felöltöztettem. A nővér szerint ilyenkor ne öltöztessem fel, mert nem tudja a kis teste hűteni magát, még jobban belázasodik.
4/6 anonim válasza:
Én egy szál bodyban altatnam és egy vékony pamut takaroval takarnam be. A hűtő fürdőt pedig először testmeleg vízzel kell kezdeni, majd fokozatosan lehuteni kb 32 fokig. Jobbulást a picurnak!
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Időközben megébredt, gyorsan újra is mértem, már csak 37,2. Kapott pizsit, kicsit később betakarom. Bízom benne, hogy nem lázasodik be újra.
2016. dec. 4. 22:16
6/6 anonim válasza:
A kórházban a fiamat pelenkára kellene vetkőztetni takaró nélkül, mikor lázas volt, tilos volt betakarni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!