Majdnem 2 évesemet hogyan altassam? Befuccsolnak a szokványos módszerek
Miért nem az ágyában alszik már régen? Ekkora gyereket hogyan lehet kocsiban altatni?
Tedd az ágyába és hagyd ott egyedül. Éjszaka ne etesd és ne is mesélj neki. Ha sír, akkor se essen meg rajta a szíved.
Lesz néhány rossz éjszakátok, de egy hét alatt aludni fog.
nálunk is ez volt, viháncolt, röhögcsélt, egyszerűen a mese sem érdekelte. Akkor 1x csak elegem lett, és azt mondtam, neki, hogy mostantól vagy az ágyában alszik, vagy én fogok ott aludni. Ezen kiakadt. :-DDD
A hangoskodásra meg mindig azt mondom neki, hogy oké, anyu szeretne fürdeni, úgyhogy most kimegyek, az ajtó nyitva marad, és nem kell aludni, itt a kedvenc mesekönyved+szőrállatkák, csendben lehet játszani, de az ágyból kijönni nem szabad. Pár napig kirohangált, de nagyon szigorú fejjel, és a "Mondtam, hogy csak az ágyban!" mondattal fogtam a kezét, és visszakísértem az ágyba. Ez tutira bevált. 10-20 percen belül alszik mindig, én meg tudok tenni venni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!