Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Ha köhögés miatt kiírta az...

Ha köhögés miatt kiírta az orvos, nem tanácsos játszóházba vinnem?

Figyelt kérdés

2,5 éves

láza nincs

de közösségbe nem mehet, mert ott nem tud kigyógyulni belőle, mindig visszaesik, ill nem múlik a köhögés, orrfolyás

leginkább száraz köhögés, reggelente hurutos

annyit tudok, hogy viszont nem lehet a lakásban egész napokat, így délelőttönként leviszem motorozni kicsit, v a közeli játszótérre olyan 3/4 órát, ha süt a nap

de mozgáshiányosnak is tűnik..vagy nem lenne szerencsés dolog hogy játszóházban kicsit csúszdázzon, alagutakon bújkáljon, fetrengjen labdák között?

2016. nov. 18. 07:50
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
0%

:D :D olyan vicces, hogy tiszta ideg vagy. Ráadásul nem ismersz, és úgy dobálózol itt hülyeségekkel. Még a játszóházban is játszok a gyerekemmel. Imád oda járni. Ezért én elviszem. Ha köhög, akkor is. Úgyhogy nyugodtan bosszankodj tovább és neveld burokban a sajátodat. Én nem teszem. Mi csavargunk, programokat csinálunk.

Szerintem irigy vagy, mert unod, hogy állandóan otthon gyurmázol :D

2016. nov. 20. 07:26
 32/33 anonim ***** válasza:
80%
Az nem burokban nevelés,ha nem visszük a gyereket közösségbe,ha nem egészséges.Akármit mondhatsz,de egy felelőtlen nőszemély vagy,aki a saját és mások gyerekének egészségét veszészteti
2016. nov. 20. 07:41
 33/33 anonim ***** válasza:
70%
Bocsánat veszélyezteti
2016. nov. 20. 07:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!