Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Ha köhögés miatt kiírta az...

Ha köhögés miatt kiírta az orvos, nem tanácsos játszóházba vinnem?

Figyelt kérdés

2,5 éves

láza nincs

de közösségbe nem mehet, mert ott nem tud kigyógyulni belőle, mindig visszaesik, ill nem múlik a köhögés, orrfolyás

leginkább száraz köhögés, reggelente hurutos

annyit tudok, hogy viszont nem lehet a lakásban egész napokat, így délelőttönként leviszem motorozni kicsit, v a közeli játszótérre olyan 3/4 órát, ha süt a nap

de mozgáshiányosnak is tűnik..vagy nem lenne szerencsés dolog hogy játszóházban kicsit csúszdázzon, alagutakon bújkáljon, fetrengjen labdák között?

2016. nov. 18. 07:50
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
87%
Nem nyámnyila, hanem egy betegség miatt legyengült immunrendszerű, vagy gondolod viccből írta ki a doki hogy nem mehet közösségbe? Nem csak a többi gyereket hanem őt is védi ezzel. Mi már megjártuk így, másfél hét kórház lett a vége, négy napig infúzión. De kíváncsi lennék te mit tennél, ha egy hozzád hasonló miatt kerülne kórházba a gyereked. Bár ha viszed félig gyógyultan, legyengült szervezettel, előbb-utóbb megtudod. Egyébként meg normális, igényesebb játszóházba nem engedik be, mert ha egy szülő kihívja ez miatt rájuk az ÁNTSZ-t be is zárathatják.
2016. nov. 18. 20:00
 22/33 anonim ***** válasza:
19%
Miért nem engedik be, azért, mert köhög kettőt? Ne viccelj már velem. Nem azt mondtam, hogy úgy viszem oda, hogy térdig lóg a taknya vagy netán hány stb. De ha például hétfőn kezdődik a betegség, lemegy a láz meg a durvább dolgok és mondjuk szombatra már csak köhécsel, te nem vinnéd el? Ne hazudj már nekem, mert ezt nem hiszem el.
2016. nov. 18. 20:14
 23/33 anonim ***** válasza:
72%
Akkor ne hidd. Nekem fontosabb a gyerekem egészsége, mint az én kényelmem. Inkább találok neki izgalmas elfoglaltságokat, de nem kockáztatom a visszaesést és más gyerekek egészségét. De gondolom te szívesen veszed ha a játszóházban lévő beteg gyerektől összeszed a gyereked valami betegséget igaz? Hiszen csak azt adjuk, amit nem bánunk, ha visszakapjuk... Szerencsére nálunk komolyan veszik, ha köhög a gyerek megkérik a szülőt hogy menjen vele haza, majd fertőtlenítenek.
2016. nov. 18. 20:20
 24/33 anonim ***** válasza:
0%
Szuper ősanya vagy, fogadd gratulációmat. Remélem szegény gyereked remélem nem steril szobában neveled.
2016. nov. 18. 20:39
 25/33 anonim ***** válasza:
77%
De kedves vagy..ha már te ilyen vagy, én is az leszek. Neked nemhogy gyerek, de macska se való..hogy azért, hogy ne kelljen játékokat kitalálnod, kockáztatod a gyereked egészségét...csak gratulálni tudok. Ha én ősanya vagyok, te antianya. És nem, nem nevelem burokban, ha EGÉSZSÉGES hetente többször járunk játszóházba,de mióta a teféle felelőtlen anyák miatt került kórházba, óvatosabb vagyok.
2016. nov. 18. 20:43
 26/33 anonim ***** válasza:
14%
Kitalálok én, ó, de még mennyire kitalálok. Kúszok-mászok a kis csúszda alatt vagy a konyhakövön is, ha kell, de ha nem érdekli...igazából nem ismered a gyerekem, azért magyarázol ennyire. Ő az a csilláron is lógós típus. Próbálj meg bent maradni vele egy napot. De mit is magyarázkodok neked. Úgysem érdekel és nem is tartozik rád. Mi így csináljuk, ti úgy. Remélem nem egy játszóházba járunk :-)
2016. nov. 18. 21:31
 27/33 anonim ***** válasza:
65%
Jol van, te vagy a menő laza anyuka, őrülj a fejednek... nyilván aki már komolyan megszívott egy betegséget és nem vágyik rá ujra, az egy elmebeteg "ősanya".. Az, hogy te a saját gyerekekre nem tudsz hatni, mert annyira pörög h képtelenség lefoglalni, az egy egészen más téma. Könyvek foglalkoznak azzal, hogyan lesz idegbeteg anyáknak idegbeteg gyermeke. Inkabb ha ennyire problémás, akkor megfelelő szakember foglalkozzon vele. Meg veled :D
2016. nov. 19. 06:39
 28/33 anonim ***** válasza:
17%

Jaj, de kis nevetséges vagy. Olyan indulatosan írsz, ki is az idegbeteg?

Nem láttál még pörgősebb gyereket? Azért szakemberhez vinni, mert aktív?

Téged kéne inkább drágám, mert úgy látom rettegsz mindenféle betegségtől és rögtön orvoshoz szaladnál.

Én megvagyok köszi a kis rosszcsontommal, szerencsére egészséges, életrevaló gyerek. De, hogy a tiedből mi lesz így, ha ennyire túlfélted...anyuci pici fia/lánya marad mindig.

2016. nov. 19. 09:00
 29/33 anonim ***** válasza:
88%
71%-os az én lányom is pörgős,semmi olyat nem szeret,amihez meg kell ülni a popsiján.De sosem viszem közösségbe,mikor nem egészsèges,és megērtem azt aki írta,hogy nem örül neki,ha beteg gyereket közösségbe visznek.Mi is jártunk úgy,hogy baba-mama klubba behoztak egy taknyos kisgyereket,és másnapra az én lányomnak is folyt az orra.Biztosra veszem,hogy fordított esetben,te sem örülnél.
2016. nov. 19. 09:24
 30/33 anonim ***** válasza:
63%
Felesleges vele vitatkozni. Teljesen agyhalott. Nyilván egyszerűbb bevinni a játszóházba es nem foglalkozni vele, ehhez többet nem lehet már hozzáfűzni. Annyira idióta, hogy nem fogja fel, hogy ha valaki gyereke beteg (az enyém példának okáért kruppal került kórházba), akkor rohadtul nem szeretné, hogy azert szenvedjen a gyerek, mert ő egy lusta disznó és képes a gyerekével foglalkozni otthon vagy a szabad levegőn amíg az beteg. Nyilván az én jo édes anyámat es en ne vigyem sehova a gyerekem mert néhány ilyen iq harcos képtelen felfogni, mekkora károkat okozhat egy betegesebb gyereknek. De kár a szóért, nem érdemes szellemi csatát vívni fegyvertelenekkel.
2016. nov. 20. 06:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!