Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Ha köhögés miatt kiírta az...

Ha köhögés miatt kiírta az orvos, nem tanácsos játszóházba vinnem?

Figyelt kérdés

2,5 éves

láza nincs

de közösségbe nem mehet, mert ott nem tud kigyógyulni belőle, mindig visszaesik, ill nem múlik a köhögés, orrfolyás

leginkább száraz köhögés, reggelente hurutos

annyit tudok, hogy viszont nem lehet a lakásban egész napokat, így délelőttönként leviszem motorozni kicsit, v a közeli játszótérre olyan 3/4 órát, ha süt a nap

de mozgáshiányosnak is tűnik..vagy nem lenne szerencsés dolog hogy játszóházban kicsit csúszdázzon, alagutakon bújkáljon, fetrengjen labdák között?

2016. nov. 18. 07:50
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
70%
Ez nem álszenteskedés. Ha az orvos azt mondja, hogy ne menjen közösségbe, akkor nem viszem játszóházba. Ő is hagy ott kórokozó másnak és mások is hagynak ott kórokozót, ami meg az ő állapotát súlyoabíthatja.
2016. nov. 18. 08:29
 12/33 anonim ***** válasza:
66%
Én még azon is kivagyok, ha a játszótérre viszik a köhögős, orrfolyós gyereket. Ha nálunk ilyen van, akkor motorozunk, sétálunk, vagy bent vagyunk. Játszótérre csak akkor megyünk be, ha senki nincs ott, a játszóház meg abszolút kizárt!
2016. nov. 18. 08:37
 13/33 anonim ***** válasza:
79%

Kedves 5-ös,

Azért van ennyi beteg gyerek a játszóházban, mert úgy gondolkodnak, mint te.

Nem, nem vinném a kiírt gyerekemet közösségbe, akkor sem, ha üresen kong. Egyrészt előre nem tudhatod, hogy üres lesz-e, másrészt a játékokon igenis ott hagyja a bacikat, ezt ne csináld, kérlek. Tökéletes ilyenkor fél óra a levegőn, és ennyi.

2016. nov. 18. 10:18
 14/33 anonim ***** válasza:
85%

Gratulálok annak, aki betegen viszi.

Kérdező, én nem vinném, egyik az, hogy ne köhögje, tüsszögje tele a játékokat, a másik az az 5ös válaszolóhoz hasonló anyukák, akik beviszik betegen, és esetleg a sima köhögésére összeszed még valamit pluszban, és ne adj isten kórház lenne a vége...

2016. nov. 18. 15:43
 15/33 anonim ***** válasza:
66%
Milyen ironikus, hogy épp most jövünk a játszóházból, ahol egy kisfiúnak a szájába csurgott a taknya és belekohogott a kislányom arcába nagyjából tíz centi távolságról... most akkor szerintetek ez így rendben van?
2016. nov. 18. 15:51
 16/33 anonim ***** válasza:
12%
Ültess már egy 2,5 évest otthon napokig! Hagyjál már...mikor végre nem lázas, csak a köhögés maradt, hadd menjek már vele oda, ahova akarok.
2016. nov. 18. 16:07
 17/33 anonim ***** válasza:
76%
Oké, gondolom akkor téged nem zavar, ha a te gyereked kerül kórházba egy jó kis felülfertőződés miatt kialakult tüdőgyulladással igaz? Csak mert én oda viszem a beteg gyerekem ahova csak akarom és összefertőz mindent. Igaz?
2016. nov. 18. 16:16
 18/33 anonim ***** válasza:
71%

Anyukák ezrei meg tudják oldani, hogy a beteg gyereket lefoglalják, és ne fertőzzenek össze másokat.

Ott vannak a parkok, napközben közel s távol sehol senki, nyugodtan rohangálhat ott, ha annyira nem tudsz vele mit kezdeni, de miért automatikusan közösségbe viszed?

2016. nov. 18. 16:19
 19/33 anonim ***** válasza:
65%
Inkabb nem reklámoznám, hogy nem vagyok képes lefoglalni a saját gyermekem... Nem akartam belemenni az ítélkezésbe meg személyeskedésbe, de ha mar te megengeded magadnak, akkor én is meg fogom. Én képes vagyok rá, hogy rajzoljak, fessek, olvassak, mondokazzak, mesét nézzek, kisautozzak, legozzak a gyerekemmel itthon, mert azon tul, hogy másokat nem szeretnék megbetegíteni, a sajatom is számít annyira, hogy nem szeretnem, ha visszaesne a betegségbe még mielőtt teljesen ki tudna belole gyógyulni. De lehet, hogy csodabogarak vagyunk banyek..
2016. nov. 18. 16:25
 20/33 anonim ***** válasza:
13%
Amiket felsoroltál, azon minden túl vagyunk. Letudtuk kb 1 óra alatt. Addig érdekelte. Sokszor un már mindent. Bunkert építek, origamizunk, mézeskalácsot sütünk stb. Szerinted ezt napokig lehet csinàlni egy gyerekkel? Ki akar menni, és ne elég neki a park, közösségbe szeretne. És ha már ennyire személyeskedsz, akkor engedd meg nekem is. Elég nyámnyila gyereked lehet, ha attól rettegsz, hogy egy másik köhögésétől tüdőgyulladása lesz.
2016. nov. 18. 19:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!