Futoszemolcs problemaval mit kezdtek anyukak?
Figyelt kérdés
Lanyom 3 eves. Mar ketszer voltunk orvosnal mind a ketszer kanallal eltavolitottak rola a feher gyongyszeru molluscum futoszemolcsoket de ujra elojottek. Nagyon fajdalmas volt szegenykemnek ahogy lepattintottak rola. Most ujra ez kell vagy van mas modszer is? Azt is olvastam hogy maguktol is elmulnak de ki tudja mikor? Mit csinaljak? Nem alkarnam megint kitenni ennek ha nem muszaj.#Futoszemolcs
2016. okt. 24. 21:21
1/6 anonim válasza:
Nem szedték le, mert ha leszedik tovább terjednek.
Nekünk is volt fagyasztották csak és szép lassan elmúltak
2/6 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt. Ez is feher gyongyszeru volt? Akkor miert szedtek le neki ketszer is ket kulonbozo orvos? Nem ertem. A fagyasztas hogy mukodik? Gondolom azt is orvostol kell kerni?
2016. okt. 24. 21:49
3/6 anonim válasza:
Én a fogyasztást javaslom, persze orvos is csinalhatja.
Nekem is volt és terjedtek is gyermekkoromban. Sajnos sokáig megmaradtak, mert a.szüleim max ecseteloket vettek rá, az meg ugye nem hat. Erre a fajta szemölcsre biztos nem.
Aztán vettük ezt a wartner fagyasztot, én magamnak csináltam, egyáltalán nem fájt, inkább kellemetlen volt. Bár én már nagyobb voltam mikor fogyasztottam. Van amelyik elsőre nem tűnt el, annál megismeteltem. Azóta nem jöttek elő.
4/6 anonim válasza:
Addig kell kezelni amìg el nem múlik meg az immunrendszert erősìteni kell. Fagyasztàst otthon is tudjàtok az a jobb megoldàs.
5/6 anonim válasza:
Gyerekkoromba nekem is volt. Évekig. 8 évesen jött ki és 13 évesen tűnt el. Futószemölcsnek kezelték. Először ecsetelték, fagyasztották, kaparák, leégették. Mindig kijött. Aztán magánbőrgyógyászhoz mentünk, azt mondta ez a vírus a szervezetembe van, ha legyengül az immunrendszer előjön. Diagnosztizálta is, vmilyen latin névvel, de már nem tudom. Valamilyen patikai krémet írt fel, két különbözőt. Azt használtam és láss csodát, elmúlt. Soha nem jött ki. A doki azt mondta, azzal hogy "kezelgették" csak olaj volt a tűzre. Nem múlt el, hanem csak több lett. Valóban úgy tűnt így, mintha futószemölcs lenne. Az immunrendszerrel van összefüggésben. Fontos a D vitamin adása is. Főleg télen.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válaszokat, sok kezelés után újra és újra kijött neki, aki hasonló problémával szenved annak üzenem, hogy békén hagytuk, magától elmúlt. Nem volt kevés idő, de felesleges lett volna állandóan orvoshoz járni vele és nyüstölni szegényt.
2018. jún. 11. 16:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!