Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Anyukák! Ez miért lehet?...

Anyukák! Ez miért lehet? Tanácstalan vagyok és nagyon aggódom!?

Figyelt kérdés

3 éves kisfiam 1 hete gyógyult ki torokgyulladasbol. Igaz folyik az orra és.köhög de.a.drnő szerint jól van.

Tegnap este 38 fok volt a hője most meg 37,4.

Egyébként jo a kedve eleven. Napkozben nem lázas és nem.hoemelkedeses.

Semmi mást nem látok rajta .

Elképzelhető h lelkileg jön ki rajta vagy egy újabb baci?

2016. okt. 23. 13:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
63%
" Igaz folyik az orra és köhög ! " Akkor mi a kérdés,minn csodálkozol ?
2016. okt. 23. 14:06
 2/11 A kérdező kommentje:
Azon h nem volt lázas csak mikor kezdődött neki az egész kb 1 hete. Akkor is csak.az első 2 nap. Utána 1 hétig nem lázas most meg megint?
2016. okt. 23. 14:15
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelmű, visszaesett a betegségben.Újra fertőződött.Ilyen időjárásban könnyen előfordul Nem tudom jár-e oviba, akkor sokszor le fog betegedni.
2016. okt. 23. 14:19
 4/11 A kérdező kommentje:

Igen ovis de két hete itthon van.

Akkor honnan szedte megint össze?

Meg valaki azt mondja h ugyanazt a bacit újra nem lehet elkapni.

2016. okt. 23. 14:31
 5/11 anonim ***** válasza:
3 ovis unokám van , Ők is sokszor betegek. 1 hét ovi, 2 hét betegség.
2016. okt. 23. 14:38
 6/11 anonim ***** válasza:
73%
Azért nem kell rosszul lenni, mert lázas a gyerek és köhög, folyik az orra. Lehet, hogy visszaesett, vagy elkapott mást (lehet, hogy két héttel ezelőtt az oviban, hiszen simán lehet egy-egy betegség lappangási ideje 2-3 hét), de elkaphatta az orvosi rendelőben vagy akár tőletek is (nálatok nem okoz gondot, nála meg igen). A fiunk pl egy hetet volt ovibam,aztán egy hét itthon torokgyulladással, majd ment egy napot oviba és most megint itthon van kedd óta és még legalább egy, de lehet, hogy két hetet itthon lesz, mert elkapott valami vírust, amitől 39,5 fokos láza volt napokig, tiszta kiütés a teste és a torka, ráadásul erősen fertőző. De nem esek kétségbe, nem vagyok tanácstalan. Megmutattuk orvosnak, kapja a gyógyszereket és majd jobban lesz, végre a láz eltűnt. Holnap vidd orvoshoz újra, egyelőre még nem mehet oviba.
2016. okt. 23. 14:55
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is visszaesett a betegségbe

Ha azóta nem volt oviban,akkor is elkaphatja újra,ha mondjuk valamin rajtamaradt a baci

Vagy akár ha a párod nincs otthon a munkahelyéről is hozhat haza bacikat

2016. okt. 23. 16:48
 8/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Mindegyik hasznos volt senkit sem pontoztam le.

Egyébként jó kedvű,épp focizik a szoba közepén de mit bánom én csak jól legyen.

A hangja is kezd olyan lenni mint amikor tartott még a gyulladás.

2016. okt. 23. 18:44
 9/11 piroska és a farkas ***** válasza:
SIMÁN VISSZAESHETETT. NEKEM 2,5 ÉVES KISLÁNYOM VAN, SZEPTEMBERBEN VOLT EG OLYAN MENETÜNK, HOGY EGYIK ÉJJEL BELÁZASODOTT, UTÁNA EGY HÉTIG EGY NAGYON NAGYON ENYHE NÁTHA TÜNETEIT PRODUKÁLTA, KÖZBEN JÓKEDVŰEN UGRÁLGATOTT, UTÁNA EGYIK ÉJJEL HOPP, NEGYVENFOKOS LÁZ, ALIG BIRTAM CSILLAPITANI, NA EZ MÁR JPBBAN LEDÖNTÖTTE PÁR NAPIG, DE MIKOR MÁR AZT HITTEM, HOGY HURRÁ, TÖBBEDIK NAPJA LÁZTALAN, AKKOR JÖTT - EZ MÁR A HARMADIK HÉTVÉGE - A NNEGYVENFOKOS LÁZ, ÜGYELET, ÉS MIKOR TÖBB, MINT 3 HÉT UTÁN VÉGRE MEGKÖNNYEBBÜLTÜNK, HOGY NA VÉGE,TELE LETT KIÜTÉSSEL...ERRŐL AZTÁN KIDERÜLT, H " CSAK" AZ ANTIBIOTIKUMRA ALLERGIÁS...DE MIT MIONDJAK, IDEGŐRLŐ HETEK VOLTAK. ÉN A HELYEDBEN AZÉRT MINDENKÉPPEN VISSZAVINNÁM DOKIHOZ HA MOST ESTÉRE ESETLEG ÚJRA FELMENT A LÁZA. JOBBULÁST!
2016. okt. 23. 21:37
 10/11 piroska és a farkas ***** válasza:
BOCS A NAGYBETŰKÉRT, ROSSZ A BILLENTYŰZET.
2016. okt. 23. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!