Anyukák! Segítenének? 9 hós hozzátáplalt szopizo baba mellett milyen gyógyszert szedhetek?
Megfázás, torok fajas, köhögés, orrdugulás-ra mit szedhetek vény nélküli gyógyszert?
A gyógyszertárban azt mondtak, hogy semmit, max kamilla felett inhalaljak. Dokim szerint barmit, mert elég nagy a baba. Csak hétfőn tudok az orvoshoz kimenni....es lehet a baba is beteg.
Szerintetek? Mit tennétek a helyemben?
Koszi
Én nem mertem semmiféle Neocitrant, Coldrexet szedni, amíg szoptattam. Egyet engedtem meg magamnak, a gyerek korának megfelelő orrspray-t használtam magamon, mert a megfázás többi tünete összesen nem tud úgy kikészíteni, mint az orrdugulás, meg hajlamos is vagyok a fülgyulladásra. Meglepő, de a gyerek-orrspray is éppen úgy hatott nálam, mint a felnőtt dózis.
Amúgy köhögésre nagyon jó a kakukkfűtea, nyákoldónak meg a hársfatea is, de szintén jók a hagyományos méz-kamilla-citrom stb.
Köszönöm a gyors es hasznos válaszokat! Szemezgetek belőlük.
Igazából csak szeretnek hamar kilábalni, mert nincs segítségem, es elég nehezen megy így a picivel, mert hol nem kapok levegőt, hol folyik megállás nelkul az orrom...akkor nyomom a teakat.
Csak kifekudni lenne jo, de születése ota alig alvó baba...
Remelem hamar túl leszünk rajta, mégegyszer köszönöm.
Beirod a hatoanyagot ( pl paracetamol, hyaluronate, diclofenac stb) es kiirja biztonsagos - e szoptataskor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!