Az egy éves kisfiamnak teljesen letapadt a kukiján a bőr és minden hátrahúzásnál erőszak kell. Ha hátrahúzom neki gennyezik és üvölt annyira hogy kék lesz a feje. Holnap tudunk orvoshoz menni leírnátok mit tehetek holnapig?
Figyelt kérdés
2016. szept. 20. 16:59
11/17 anonim válasza:
Gondolom az a típusú orvos, aki ahogy mondani szokás "a világháborúról maradt ránk".. idiótája.. ne őhozzá vidd vissza. Szegény gyerkőc.. de nyugi rendbe fog jönni.
12/17 anonim válasza:
na de azt írod erőszakkal kell hátrahúznod miközben elkékül a babád fejed!!!
hogy jön ide, hogy mit csinált az orvos 2 hónapja, te kínzod a gyerekedet miközben be van gyulladva és gennyedzik szegénykémnek a fütyije!!!
persze orvoshoz vinni ráér neked, hú de megcsapkodnálak! :(
13/17 anonim válasza:
Voltatok orvosnál? Remélem, nem oda vitted vissza, aki a húzogatást javasolta! Sebészetre kéne vinni.
14/17 Eva Hagop válasza:
En azt hittem mindenki tudja hogy nem szabad azt huzglani.. De ugy latszik tevedtem..
15/17 anonim válasza:
Utolsó, sajnos az orvosok közül sem mindenki tudja hogy nem szabad erőszakkal huzigálni.
16/17 Eva Hagop válasza:
Ez mar eleg szomoru :( Mar akkor mikor odaertem ahhoz hogy "eroszak kell", kirazott a hideg. Szegeny gyerek majd komolyan megserul a vegen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!