Hány éves kortol nem méritek a lázat popsiban?
Figyelt kérdés
2016. aug. 29. 17:51
1/12 anonim válasza:
Lányom csecsemő kora óta most volt lázas, 23 hónaposan. Már a hónaljában mértem.
Azt olvastam, hogy 1 éves korig popó, 1-3 popó vagy hónalj, 3 felett hónalj.
Mondjuk szerintem ha már szépen megül, akkor nem kell popsiban.
2/12 anonim válasza:
Én mindig a hónaljában mértem. Miért kellett volna popsiban mérni? (Nem kötözködés, csak nem értem.)
3/12 anonim válasza:
En is kezdettol fogva honaljban mertem.
4/12 anonim válasza:
Az enyém 1 éves lesz és nemrég megpróbáltam hónaljban mérni - sikertelenül. Nem hagyta. Fészkelődött, csapkodott. Popsiban jobban tűri. Szerintem bármikor meg lehet próbálni, max nem jön össze.
5/12 anonim válasza:
Soha nem mértem fenékben lázat. Fülhőmérő, meg mikor beteg volt hónaljban simában, hogy tuti legyen (simán meg tudtam mérni mindig, mikor lázas a gyerek nem olyan virgonc ám), pár másodperc alatt mérőset vettem.
6/12 anonim válasza:
én is hónaljban mértem mindig
simán elszámoltam neki 120-ig úgy, mintha mesét mondanák azzal az "egyszer volt hol nem volt" hanglejtéssel, azóta már tudja hogy az lázmérés, de még mindig ügyesen végighallgatja és nevet amikor a poén van a mesében, ill a hangsúly olan, mint pl "uzsgyi gyorsan elszaladt, a róka hoppon maradt"
tök jó ezzel szórakozni, míg lázat mérek :)
8/12 anonim válasza:
a pár másodperces digitális hőmérők egyike sem mér nálunk pontosan!!! én mindig 35 fokos vagyok aszerint...
9/12 anonim válasza:
5 èvesnek is popsiban mérem. Nem tudja jól idaszorítani. Sokkal pontosabb mint hónaljban.
10/12 anonim válasza:
Soha nem.mértem.ott!
Fül,hónalj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!