5 hónapos babának még popsiban méritek a lázát?
Figyelt kérdés
2014. szept. 12. 10:01
1/12 anonim válasza:
Én a 15 hósomét is popsiba mérem. Ez gáz?
2/12 anonim válasza:
persze ... vagy fülhőmérő (nem hülyeség azt sem venni, mert egész gyerekkorában mérhető vele, és pikkpakk megvan az eredmény)
3/12 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Nem, sztem nem gáz.
2014. szept. 12. 10:09
4/12 A kérdező kommentje:
Akartam fülhőmérőt venni ,de a kórházban azt mondták,ilyen kicsinél nem pontos. Köszi a választ.
2014. szept. 12. 10:11
5/12 anonim válasza:
Én sosem mértem popsiban, valahogy így alakult. Szépen fekve egész picurként is tudtam hónaljban mérni. De szerencsére ritkán volt rá szükség. Meg van olyan hőmérőnk, amit csak el kell húzni a homloka előtt. De ezzel nem vagyok teljesen elégedett. Nem mindig pontos.
6/12 A kérdező kommentje:
Igen a homlokhomero nem tul pontos,de arra jo,hogy ejszaka nem kell felkelteni.
2014. szept. 12. 10:19
7/12 anonim válasza:
21 hónaposan is ott mérem, még nem álltunk át hónaljra.
8/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2014. szept. 12. 10:29
9/12 anonim válasza:
3 éves, soha nem mértem neki popsiban. Volt fülhőmérőnk, az nem igazán pontos, aztán vettem másikat, ami homlokon is mér. Van sima digitális, azt pedig be tudtam szorítani a hónaljához. Lázfigyelő matricánk is van. Szerintem gáz, tuti nem szeretik a gyerekek sem. Viszont ha nincs más megoldás, akkor inkább ez, mint a semmi.
10/12 anonim válasza:
Popsiban igen. A fülhőmérő egy nagy sz.r az én tapasztalataim alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!