Hogyan méritek a babátok hőjét? Digitális lázmérőnk van de ha a popsiban mérem akkor kakil tőle. Amit nem akarok ha napjában többször mérek.
Figyelt kérdés
3 hós a baba, mértem már neki hólajban mert hagyta, de azt vettem észre lényegesen eltér az eredmény ha higanyossal vagy digitálissal mérem a hőt. Nem azért mert mozog mert magamon is kipróbáltam. Szóval hogy hitelesebb? Jövő héten kap oltást és mérni szeretném a hőjét nehogy lázas legyen.2009. aug. 1. 16:27
1/2 anonim válasza:
Én a higanyos hőmérőre szavazok mert megbízhatók. Nálunk megbízhatóan és jól működik a fülhőmérő is.
A mai kombi oltások után nemigen szoktak lázasak lenni a babák. Egyébként mikor felmegy egy baba hője akkor láthatod hogy a nagykutacsa gyorsan pulzál és forró tapintású.( A pulzusszám megnövekedik a lázzal. )
Ha estefelé nagyon nyűgös, éjszakára adhatsz neki Nurophent, vagy Panadolt, ha meg lázas akkor a legjobb a Germicid-C kúp.
2/2 anonim válasza:
Véletlenségből a család nagy részétől babahőmérőt kaptam, van vagy háromféle. Popsiban, fülben, szájban is tudok mérni. Az utolsó kettőre szavazok. Ja és mind digitális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!