Terheléses vércukerterhelés terhesen: 7,7?
Most voltam cukorterhelésen (26.hetesen), és 7,7 lett az eredményem. A határminimum 7,8.
Az éhgyomri 3,9 lett, ami jó.
A nőgyógyász azt mondta, hogy mivel a határ alatt vagyok, így nem kell a diétával és a szénhidrátok számolásával foglalkoznom.
Szerintetek?
Nem, nem diétázom. Egyedül a cukor marad ki, illetve teljes kiörlésű pékárut veszek. Tésztát, krumplit ugyanúgy eszem. Szóval nem ugyanazt írtam mint az akárhányas. Ha - terhességi cukortól függetlenül - egészségesebben próbálsz étkezni, az sem feltétlenül jelent diétát. Tulajdonképpen mindegy is...nyilván jobban tudjátok, a lehurrogáshoz nagyon értetek én pedig biztosan fogalomzavarban szenvedek. :D
A vércukormérőhöz annyit, hogy annak az értékeit kis fenntartással kell kezelni, elsősorban arra jó, hogy trendet nézzenek. Mivel az ujjbegyből vett, kevert vérből mutatja az értéket, akár 10%-al magasabb is lehet, mint a pontos, vénából vett mérés.
4-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!