Hasmenés alatt mit főzzek két évesnek, orvoshoz vigyem
e?
Figyelt kérdés
Nyaralni voltunk es eleg sokat ettunk etteremben ahol tobbnyire grill zoldseget kertunk neki ami ugye eleg olajos...csutortokon kezdodott a hasmenese, masnap mar rizst foztem, azt kapott csak, meg haztartasi kekszet, ropit, tejet tejitalt se adtam neki...azota eltelt 3-4 nap, csak rizs keksz es ropi,.tegnap egy kis fott repa...kezd javulni neki de még mindig hig a kaka viszont a rizstol mar ki van, nem eszi meg, a fott krumplit alapbol nem szereti, a repat se eszi most, ki tudja miert eddig szerette....szoval mi a fraszt adhatok neki? es most hogy letelt a hetvege elvigyem azert dokihoz?.vagy ha javul mar folosleges? inni iszik eleget.
2016. jún. 13. 06:46
1/10 anonim válasza:
Kóla-ropi.
Tuti bevált háziszer.
Kicsit kirázod a szénsavat.
Odakozmált pirítós ("szenes" legyen), és reszelt alma is jó hasfogó.
Normaflore, recept nélkül kapható.
2016. jún. 13. 06:51
2/10 anonim válasza:
A mi dokinénink szerint a legújabb elv az, hogy nem kell diétáztatni, amit kíván azt kell neki adni. Kérdezz rá, bár lehet hogy nem fogja mondani, a miénk elég sokat jár továbbképzésekre, sokan meg tartják magukat a 20 évvel ezelőtti elvekhez.
Egyébként ha napokig tart, akkor az inkább egy vírus, mint az olajos zöldség.
2016. jún. 13. 07:23
3/10 A kérdező kommentje:
hat az erdekes elv de a lanyom most a sargabarackra kattant ra es serintem a zoldseg mellett ez is felelos a kialakult hasmenesert - ezt nem is irtam - vagy 8 dbot megevett ket nap alatt...ha hagynam hogy azt egyen amit kivan akkor ropin meg barackon kivul mast nem enne.
2016. jún. 13. 07:40
4/10 anonim válasza:
Nem úgy értettem, nyilván amikor egészséges, akkor sem eheti azt amit akar, de főzhetsz neki normális ételt, nem kell rizsen meg ropin tengetni.
És az is nyilvánvaló, hogy nem "f*satós" ételeket adsz neki.
De mehet hús, krumpli, zöldség, saláta, kenyér felvágottal. Tehát a "normális ételek".
Gyümölcsből inkább alma, körte, banán, ezek fogósabbak.
2016. jún. 13. 07:47
5/10 anonim válasza:
Tejet, tejterméket és húst még 1-2 napig ne adj neki.
Tea, keksz, ropi, estlege gy kis pirított liszt leves (jó sósan, köménymaggal).
Recept nélkül kapható még a Sodioral, ami visszapótolja az elveszített sókat, ásványi anyagokat.
Normaflore, Laktiv nagyon fontos, ahogy előttem is írták.
2016. jún. 13. 07:53
6/10 A kérdező kommentje:
normaflorebol van kulon babaknak? vay ami itthon van nekunk azt adhatom? 5 milis...hogyab kell adni neki? folyadekba etkezes utan? es mennyit?
2016. jún. 13. 08:03
7/10 anonim válasza:
A fiamnak biogiait javasolta a doktornő (21 hónapos) remélem jól írtam.
2016. jún. 13. 08:23
8/10 anonim válasza:
A két éves messze nem baba, úgyhogy nyugodtan adható neki a Normaflore
2016. jún. 13. 09:19
9/10 A kérdező kommentje:
étkezés előtt vagy után tanácsos? nem írja..
2016. jún. 13. 10:18
10/10 anonim válasza:
Napi 1 Normaflore étkezések között, de kb. bármikor adható. Én ennyi diősen egy nagykanálba nyomtam ki a tubusból a folyadékot, és azt itattam meg velük.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!