Hasmenés ha orvoshoz kell mennem?
Eddig ha orvoshoz kellett mennem Reasec tablettát szedtem. Voltam kivizsgáláson még 2009-ben mikor elkezdödött az egész, nem találtak semmi rendellenességet valószínüleg az izgulás miatt jön rám. Viszont terhesen nem szedhetem jól meg is szidtak miatta de csak 3-at vettem be azt mondták, hogy 3tól nem lesz baja a babának.
Viszont valami gyógyszer kellene. Olvastam gyógynövényeket kipróbáltam az se hat. Rengeteg fött krumplit ettem, meg banánt az se hatott nem fogta meg.
Milyen gyógyszert vegyek akkor be ha legközelebb orvoshoz kell mennem? 15hkm
Már 20 éves vagyok. Igen, sajnos komoly..
Ohh rengeteget jártam pszihológushoz is.1 év után már azt mondták, hogy feleslegesen járok nem javultam semmit.
Igen egyszer erőt vettem magamon, hogy elindulok orvoshoz. Még a szomszéd faluba se értünk át mikor mondtam édesanyámnak, hogy forduljunk mert, mennem kell.
Lelkileg kikészít ez az egész. Csak orvosnál vagyépp régebben iskolánál állt fent ez az egész máshol nem.
Keresztanyámnál is ugyan ez van!
Orvoshoz holnap megyek, és akkor rákérdezek a széntablettára, hogy az szedhető-e.
Ide a faluba kell mennem háziorvoshoz! Itt megoldom mert, itt van 20 méterre. Haza tudok futna ha olyan lenne.. :)
Csak ha 30 km-ert kell utazni nőgyógyászhoz, vagy uh-ra ott a gond.
Én is fehérköpeny magas vérnyomásban szenvedek 10 éve. Konkrétan mindenki hülyének nézett miatta már az első babánál is, kiidegeltek, hiába mutattam a 24 órás vérnyomásmérés teljesen negatív értékét. Komolyan megfontoltam, hogy nem szülök ezért még egyszer..
Egyszer az üzemorvos túljárt az eszemen. Nála is mindig 160 körül volt a vérnyomásom. Megbeszéltük, hogy mindig felmegy, ha mérik stb. Erre nem baj, mérjem otthon. Dumálunk, röhögünk, már éppen indulok haza, amikor hirtelen felpattant a székből és mielőtt magamhoz tértem volna, már rajtam is volt a vérnyomásmérő. 120/75 volt...:)
Kérdező, nem jó terapeutához jártál, mert lehet ezen segíteni, megvannak a módszerek. Most terhesség alatt szerintem ne ezzel törődj, vigyél nedves wc papírt és menj a dokinál budira. Nem lesz semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!