Mi a véleményetek a kullancs elleni védőoltásról? 6 hós a kislányom, szeretném beoltatni, de azt hallottam hogy nem véd lyme-kor ellenTi beadattátok?
A Meningococcus elleni vèdőoltást beadattam èn is,ez soha nem is volt kèrdès egyik gyermekemnèl se!
Aranyosak vagytok hogy válaszoltatok! :)
Már én is megvettem az oltást, csak sajnos folyamatosan betegek és nem tudtam még beadatni nekik.
Egyébként a lyme-kórt valóban hatékonyan lehet kezelni antibiotikummal, ha időben észreveszed.
Vannak különféle kullancsriasztó szerek, de szerintem a legfontosabb az, ha minden este alaposan átnézed a gyerekedet.
Lyme kór jól kezelhető?!
Igen, ha észreveszik időben és nem húzódik el évekig, évtizedekig.
Hála az orvosok lesz.romságának, nekem nem derült ki időben. Valószínű évekig fognak kezelni AB-vel. Jelenleg neurológiai, mozgásszervi és szívproblémáim vannak emiatt!
14-es
Sajnálatos, ami Veled történt, de ez még nem azt jelenti, hogy nem jól kezelhető.
A bárányhimlő is jól kezelhető, mégis egyik ismerősöm gyermeke majdnem belehalt, mert a gyerekorvosuk nem vette észre és hetekig félrekezelte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!