Coli bakterium 11 hónaposnál?
Mi is megjártuk a hadak útját ez miatt a kislányommal.
Nála 3 hónaposan találtak először colit a vizeletében és ez 1 éven keresztül tartott. Eleinte antibiotikummal tömték, volt hogy egyszerre 2 fajtával, és olyan is volt, hogy kórházban voltunk és 7 napig kapott vénásan ab-t, majd itthon még 10 napig szájon át adtam neki. A kúrák lejárta után pár nappal már újra pozitív volt a leoltása. Elvittem neprológushoz, Ő mondta hogy soha többet ne adjak neki ez miatt antibiotikumot, úgysem ér semmit csak tönkre teszem a gyereket vele. Tőzegáfonyát javasolt és probiotikumot. 11 hónaposan kezdtük, 3 hónap múlva már jók voltak a leletei és azóta (1 éve) sem jött vissza. A tőzegáfonyát még mindig szedi és folyamatosan járunk uh-ra és vesegondozásra, de szerencsére semmi maradandó nem alakult ki nála ez miatt.
Köszönöm a válaszod!
Nekem azt mondta a gyerekorvos kell a gyógyszer,mert akkor fogja károsítani a veséjét. Milyen tőzegæfonyát adtál neki? A te lányod lázasodott a baci miatt? Mert az enyém igen. A nephrológián ultrahangoznak ,és vizeletet tenyésztenek?
Szia nekem a 3.5 hós kisfiamnál volt egyszerüen nem tudom mitöl, mikor csak tápos volt!!
5 napig kapott vénásan antit!
Aztán még itthon 9 napig Cedax babyt!!
Azóta 1x voltunk kontrolon de nem volt uh.
Amúgy minden negatív volt hála istennek!!
Nem hívtak többször vissza kontrollra ,nem értem miért , aztán ez volt februárban és még 4 hónapon keresztül havi vizelet vizsgálat!!
Azóta már 16 hónapos az életem eddig minden ok!
Éa nekünk nem ajánlottak tőzeg izèt vagy mit ,vajon mièrt??
Jobbulást kívánok a drága picinek!!!
Ezt adom a kislányomnak, 1 éves kortól szedhető, mi 11 hónaposan kezdtük a nefrológus ajánlására.
A gyerekorvos nekem is azt mondta, hogy azért kell az ab, mert különben károsítja a veséjét. 11 kúrán volt túl a lányom 1 évesen.
Nálunk is magas lázzal kezdődött, amit semmi sem indokolt, ezért kért az orvos vizeletleoltást. A nefrológus 1/2 évente küld uh-ra, a havi vizeletleoltást is Ő kérte, de a háziorvosunk adta hozzá a beutalót. 1 éve volt az első - leletünk, utána még pár hónapig kellett havonta leoltatnunk, azóta pedig csak a kontrollok előtt és akkor, ha belázasodik. Azonnal viszem a pisit leoltásra, de szerencsére eddig rendben voltunk.
Egyébként az én kislányom is csak anyatejes volt 7 hónapig. A doki azt mondta, hogy a székletből kerül fel a húgyutakba a baci és ott megtapad. Bármit csinálhatsz, a kaki gyorsan bejut és a pelenkáskor végéig nagyon veszélyeztetettek a babák ez miatt.
Meg probiotikumot adtam még neki sokáig. Biogaia cseppeket és Prokidet felváltva. Ha jól emlékszem legalább 5-6 hónapig ment ez, majd egyre kisebb adagokat kapott és elhagytuk végleg.
Illetve én adtam neki homeopátiát is, már minden mindegy alapon. Kimondottan erre kaptam a golyókat.
Köszönöm a válaszodat! Sokat segítettél.
Örülök,hogy ti már jól vagytok! Minden jót kívánok a továbbiakban is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!