Most akkor ha ezt adom a fiamnak nem fog meggyógyulni akkor mitől?
Coldrexet adok neki juniort persze,nos azt mondják sokan ez csak tüneti kezelés, tehát ettől nemfog meggyógyulni!
Lázas meg köhög más tünet nincs!
A fül orr gégész azt mondta csak tüneti kezelésre van szükség! C vitamin sós oldatos orröblítés stb..
Tehát nem kell antibiotikum!!
Nekem mindig azt mondta a gyerekorvos, hogyha a gyerek 3 napig lázas, utána már nem, akkor az vírusfertőzés. Tehát az első 3 napban nem adnak gyógyszert, valóban csak teával, vitaminnal, lázcsillapítással tudod gyógyítani. A vírusra nincs gyógyszer.
Ha a 3. nap után is belázasodik, akkor baktérium fertőzés van, tehát csakis utána fog kapni antibiotikumot.
Valószínűleg vírus fertőzte meg a gyereket, ezért nem kell rá antibiotikum, csak tüneti kezelés.
A Coldrextől nem gyógyul meg, mert az csak tüneti, viszont a saját immunrendszere fogja legyőzni a betegséget, tehát attól gyógyul meg.
Nos ez kedden jezdődött reggel kijött hogy kèszülünk suliba , nagyon csillogtak a szemei megmértük a lázat 38.3 volt,adtam neki Cataflam cseppett 23 cs mivel 23 kg!
Nos ezt este is , aztán szerdan is nem is volt lázas, aután tegnap lett megint 38.3 ! Nurofent adtam neki azóta megint nem volt lázas csak hőemelkedése tegnap voltunk a fül orr gégésznél és azt mondta láucsillapítás köptetès tehát tüneti kezelés mást ő nem jwvasolt!
Aztán volt itthon Coldrex junior nos ez ugye komplex készítmeny ezért kezdtem ezt adni !! Mondom azóta csak hőemelkedése van ,de rettegek ha megint lazas lesz ez mar komolyabb és antibio kell!!
Tehat első ,a kérdés az volt ettől meg fog e gyógyulni mar a Coldrextől?
Kedves 1-es , természetesen elviszem ma háziorvoshoz mert remélem hetfőn már mehet suliba mert nagyon gáz ha még hianyzik pár napit mivel elsős a drágám!
Utolsó de igen kell pánikolni mivel 2 kicsi tesó is van ès gáz ha mindenki lebetegszik nembeszèlve mivel alig van zsénk kiváltani a gyógyszert ezért reménykedek annyira hogy ne kapjon ő sem amtibiotikumot !!
Nem tudom, te mennyiért vettél Coldrex Juniort, én legutóbb akciósan láttam 1600 Ft- ért.
Ehhez képest az antibiotikum "olcsó", tegnap váltottuk ki a fiamnak 1200 körül volt.
A Coldrexre rá is van írva, hogy a megfázás és az influenza (beleértve a hurutos köhögést is) főbb tüneteinek rövid távú enyhítésére szolgál.
Szóval: ne nagyon várj ettől gyógyulást.
Köszi kedves utolsó azért reménykedek!!
Amugy reggel 9.30 kor kapott Coldrexet azóta nincs baja,hőemelkedése sincs tehát ér valamit!!
Csak rettegek mert megyünk az orvoshoz nemsokára na ott majd mit nyalunk be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!