Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Az influenza védőoltást...

Az influenza védőoltást érdemes még beadatni szerintetek?

Figyelt kérdés
Van egy elsős és egy egyéves kisfiam.
2016. jan. 29. 10:01
 1/7 anonim ***** válasza:
66%
Nem ajánlom!
2016. jan. 29. 10:03
 2/7 A kérdező kommentje:
És miért nem ajánlod ,kifejtenéd ?
2016. jan. 29. 10:06
 3/7 anonim ***** válasza:

2 hét a védettség kialakulása, a genetikusom szerint márciusban fog tetőződni a vírus (megint). Szóval a válaszom, igen!

A nőgyógyászomat is kérdeztem erről (kismama és kispapa vagyunk, beoltottak mindkettőnket), ő azt mondta, az emberek hajlamosabbak jobban félni a kezeléstől, mint magától a betegségtől. Gondolom, az első válaszoló is így értette, amit írt.:)

2016. jan. 29. 10:37
 4/7 anonim ***** válasza:
Hülyeség. Engem nem oltottak be, nem lettem beteg. Következő évben megtették, beteg lettem, mint állat. Baromság az egész, csak árt. Több száz féle influenza típus van, ebből beoltanak egy ellen, legyengülsz, mint a harmat és megfertőz a másik. Úgyhogy ne tedd!! Semmi értelme.
2016. jan. 29. 13:47
 5/7 anonim ***** válasza:
A másik meg, hogy kisgyerekről van szó. Úgyhogy tényleg semmiképpen sem, pláne az 1 éves kisfiút. De úgyse nekem hiszel, mert ez a kegyetlen valóság, azt meg mindenki utálja. Tedd meg, drukkolok, hogy ne legyen semmi baj. De még egyszer: én nem ajánlom.
2016. jan. 29. 13:50
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem kell védőoltás, ezerszer többet ér, ha az immunrendszerüket erősíted, főleg a picinek, akinek még most van fejlődésben az immunrendszere. Neki éppen elég megküzdeni a kötelező védőoltásokkal.
2016. jan. 30. 00:41
 7/7 anonim ***** válasza:

Isten ments,én soha nem oltattam sem magam sem a gyerekeimet és nem is fogom!!

Olvass után és igen ahogy már előttem nagyon okosan mondta annyi féle vírus van vajon melyik ellen oltanak ?? Ki tudja

2016. febr. 1. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!