Ha oltatok influenza ellen, érdemes a sima influenza ellen is beadatni?
Azt kaptam, 20. héten vagyok. De ha az vagy, mért parázol? :-) Tényleg nem értem....
Egyébként én is vacilláltam rajta, de tavaly is oltattam, akkor kb. 30 hetes terhes voltam, tök egészséges a kislányom, nem lett semmi gond, ebben bízom idén is.
Boldog babavárást!
Ma megkérdeztem a védőnőt (pont kijött a kislányomhoz), hogy hallott-e a fentebb válaszolók véleményéről,s nem is érti, mért ne lehetne egy kismamát influenza ellen is oltani...
Okés, én értem, kedves utolsó, h neked ezt mondták. Mondjuk azt én se értem, h ha már attenuált vírust tartalmazó vakcina, akkor miért nem mindegy, h 1 törzs van benne vagy 3. Meg hát a sima vírus is okoz lázat ugye.
Mondom, pont azért parázok, mert orvos vagyok, mert látom, h minden orvos is tanácstalan. Meg én sokkal előrébb tartok, még csak 13 hetes vagyok, másrészt nem szeretném a védettség kialakulása előtti 2 hétban megkapni a frászt. Egyébként 9O%, hogy oltatok most már.
Köszönöm mindenkinek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!