Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Elfogatható ez a magyarázat...

Elfogatható ez a magyarázat vagy mutassam meg másnak is?

Figyelt kérdés
Előre leszögezem nem vagyok egy paramami,màsodik gyerek. A kicsi egy èves.Egy ideje nàthàs ès leginkább èjjel köhög. Orràból minimális vàladèk jön le,ettől függetlenül amint lefektetem ès nèha nappal is köhög. Annak ellenére hogy egy èves csak 3 foga van, az is egy hèt alatt jött ki. A doki szerint semmi komolyabb baja nincs,minden a fogzàstól van, egy kis vírus a torkán az is ettől.azt mondta addig így marad amíg a fogai ennyire egyszerre jönnek.A múltkor még azt mondta amit meg abszolút nem èrtem hogy egész tèlen ez lesz, köhögés és nátha mert olyan vilàgos tónusú gyerek. Szerintetek lehet minden ettől, fogadjam el ès ennyi? Fogzik ès vilàgos bőrű,hajú? Összehasonlítási alapom nincs, fiamnak èszre sem vettem úgy jöttek a fogai. Vàlaszotokat köszönöm
2015. dec. 29. 08:48
 1/5 A kérdező kommentje:
Ez az àllapot kb. Màsfèl hónapja tart.
2015. dec. 29. 08:52
 2/5 anonim ***** válasza:
Hasonlo tunetek nalunk asztmatikus horgogyulladasba torkolltak. Kinzo, szaraz kohoges, lobos torok.
2015. dec. 29. 08:57
 3/5 anonim ***** válasza:

A lányom 13 hónapos, 3asával jönnek a fogai, most 6 van neki, világos tónusú. Amióta ilyen taknyos, ködös idő van, folyamatosan beteg. Folyik az orra, köhög, most éppen a torka is piros. Most is készül 4 foga, de már legalább 1 hónapja nem törnek át. Folyton nyűgös, sír, nagyon sokat sír. Nekem a fiam is ilyen taknyolódós, beteges volt, 2 éves koráig. Akkorra kint volt az összes foga, azóta alig beteg, szerencsére, már 5 éves. Mondjuk ő nem volt ilyen sírós sem.

Szerintem most a lányom a fogai, meg emiatt a ködös borzalmas idő miatt beteg folyton.

Én elfogadnám a doki véleményét. Anno a fiammal nem fogadtam meg, és még allergiavizsgálatra is elvittem. Semmire nem volt allergiás, természetesen. :)

2015. dec. 29. 08:59
 4/5 anonim ***** válasza:

Vidd el pulmanologushoz. Az en fiam 9 hos, 1honapja kiderult, hogy kruppos. Pedig mar 2 honapos koraban megvoltak a jelei, de csa en voltam a kezdo anya aki tulreagalta es fuldoklas miatt bevitte a gyereket a korhazba, ja de elotte ujra kellet eleszteni.

Amugy mindenki azt mondta jon a foga, azert kohog. (1sincs neki)

Nah, nem ilyesztegetni akarlak, de megnyugtataskent en elvinnem pulmalogushoz.

2015. dec. 29. 09:07
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Pulmonológia nem rossz ötlet, fiamnak volt már kruppja,jelenleg asztmatikus allergiàja van. Januárba úgy is megyünk,megmutatom a kicsit is.
2015. dec. 29. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!