Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Rosszat jelent, ha ilyen...

Rosszat jelent, ha ilyen eredményt kaptam? Más járt így? (magyarázat lent)

Figyelt kérdés

missed ab műtét esetén, ugye elküldik elemzésre a szövetet... és hát tegnap kaptam egy papírt, hogy annak eredménye alapján felmerült a méhen kívüli terhesség gyanúja :O

ezért vigyek be vizelet mintát....

nem értem, mert a doki látta méhen belül a szabálytalan alakú petezsákot a vetélés előtt.

Persze felhívom az orvost, de míg el nem érem addig fogalmam sincs mi van. Félek, hogy még nem ért véget a rémálom :(

2015. nov. 19. 08:23
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos erdemben nem tudok hozza szolni de fogadd egyutterzesemet! Szerintem ha mehen belul latszott nem lesz gond es csak gyanut irtak vigyel vizeletet ahogy kertek.Sajnalom kitatas!!!!
2015. nov. 19. 08:28
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! kedves vagy! persze úgy írták gyanú...de úgy megijesztettek. Remélem én is, hogy nem lesz gond!
2015. nov. 19. 08:38
 3/8 anonim ***** válasza:
Ez a legkevesebb ha mar segiteni nem tudtam :)) Majd ird meg hogy alakultak a dolgok!
2015. nov. 19. 10:21
 4/8 A kérdező kommentje:

Sikerült beszélnek a dokival. Azt mondta, ezt szokták ráírni a papírra ha nincs elég minta, mivel már nem volt ami kiürüljön a műtétkor....

jól ráijesztenek az emberre...főleg, hogy levélben küldik, még kérdezni se lehet hirtelen :(

azt mondta nincs gond, holnap meg úgyis uh-n megnéz :)

2015. nov. 19. 13:12
 5/8 anonim ***** válasza:
66%
Na ugye ugye :) Nem szabad rosszra gondolni rogton.Melobbi pocilakot kivanok :)
2015. nov. 19. 15:03
 6/8 anonim ***** válasza:

Pihenj 1-2 honapot, es vagj bele ujra! Ne felj, sajnos ez sokunkkal megesik.

Tavaly augusztusban volt nekem is missed ab.-om, majd novemberben terhes lettem ujra. Semmi gond nem volt.

2015. nov. 20. 19:49
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm. Tegnap voltam ellenörzésen. A doki 3 ciklust ajánlott h várjunk.

Ujabb félelem:már 38 éves vagyok....és másfél évet vártunk rá,mire összejött....ha megint ennyit kell várni :-(

2015. nov. 21. 07:19
 8/8 anonim ***** válasza:

Kedves Kerdezo, nekem elmeletileg nagyon nehezen lehetne csak babam, de a masodiknal mar tudatosan keszultem.

Ami nekem bevalt:

- Homerozes

- Mehpempo, de nem egesz honapban, mert akkor barnazast okozhat. Sokan panaszkodnak erre. Csak a ciklus elso napjatol ovoig szedd!

- Termekenysegi joga, amit interneten es YouTube-on is megtalalsz. (Fertility yoga)

- Hastanc, kezdoknek leckek vannak YouTube-on. A joga es a hastanc helyreteszi a noi szerveket (meh, petefeszkek, huvely), es verboseget okoz.

- Probiotikumos kefir napi egy bogrevel, a huvely PH-jat ovja, igy nem lesz tul savas/lugos, es tobb sperma marad eletben.

- Intim gel, ugyancsak a PH miatt.

- Magnezium ovutol a ciklus vegeig. Lazitja a mehfalat, segitve a megtapadast. (Es enyhen stresszoldo, ami szinten nem art.)

- Terhesvitamin, mert egy lepukkant szervezet onvedelembol nem babasodik be. :)

- Vegul: rozsakvarc es ametiszt kovek. Ezeknek jotekony hatasuk van a termekenysegre.

Hogy egyben ezektol, vagy kulon valamelyiktol, nem tudom, de elsore osszejott a baba. Tobbektol olvastam, hogy jot tesz az Aspirin ovukor. Nos, nem tudom, hogy igaz-e, de teny, hogy ovukor nathas voltam, es szedtem...

Sok sikert!

De

2015. nov. 21. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!