Rosszat jelent, ha ilyen eredményt kaptam? Más járt így? (magyarázat lent)
missed ab műtét esetén, ugye elküldik elemzésre a szövetet... és hát tegnap kaptam egy papírt, hogy annak eredménye alapján felmerült a méhen kívüli terhesség gyanúja :O
ezért vigyek be vizelet mintát....
nem értem, mert a doki látta méhen belül a szabálytalan alakú petezsákot a vetélés előtt.
Persze felhívom az orvost, de míg el nem érem addig fogalmam sincs mi van. Félek, hogy még nem ért véget a rémálom :(
Sikerült beszélnek a dokival. Azt mondta, ezt szokták ráírni a papírra ha nincs elég minta, mivel már nem volt ami kiürüljön a műtétkor....
jól ráijesztenek az emberre...főleg, hogy levélben küldik, még kérdezni se lehet hirtelen :(
azt mondta nincs gond, holnap meg úgyis uh-n megnéz :)
Pihenj 1-2 honapot, es vagj bele ujra! Ne felj, sajnos ez sokunkkal megesik.
Tavaly augusztusban volt nekem is missed ab.-om, majd novemberben terhes lettem ujra. Semmi gond nem volt.
Köszönöm. Tegnap voltam ellenörzésen. A doki 3 ciklust ajánlott h várjunk.
Ujabb félelem:már 38 éves vagyok....és másfél évet vártunk rá,mire összejött....ha megint ennyit kell várni :-(
Kedves Kerdezo, nekem elmeletileg nagyon nehezen lehetne csak babam, de a masodiknal mar tudatosan keszultem.
Ami nekem bevalt:
- Homerozes
- Mehpempo, de nem egesz honapban, mert akkor barnazast okozhat. Sokan panaszkodnak erre. Csak a ciklus elso napjatol ovoig szedd!
- Termekenysegi joga, amit interneten es YouTube-on is megtalalsz. (Fertility yoga)
- Hastanc, kezdoknek leckek vannak YouTube-on. A joga es a hastanc helyreteszi a noi szerveket (meh, petefeszkek, huvely), es verboseget okoz.
- Probiotikumos kefir napi egy bogrevel, a huvely PH-jat ovja, igy nem lesz tul savas/lugos, es tobb sperma marad eletben.
- Intim gel, ugyancsak a PH miatt.
- Magnezium ovutol a ciklus vegeig. Lazitja a mehfalat, segitve a megtapadast. (Es enyhen stresszoldo, ami szinten nem art.)
- Terhesvitamin, mert egy lepukkant szervezet onvedelembol nem babasodik be. :)
- Vegul: rozsakvarc es ametiszt kovek. Ezeknek jotekony hatasuk van a termekenysegre.
Hogy egyben ezektol, vagy kulon valamelyiktol, nem tudom, de elsore osszejott a baba. Tobbektol olvastam, hogy jot tesz az Aspirin ovukor. Nos, nem tudom, hogy igaz-e, de teny, hogy ovukor nathas voltam, es szedtem...
Sok sikert!
De
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!