Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Rota vírus elleni védőoltás....

Rota vírus elleni védőoltás. Beadattad?

Figyelt kérdés
Ha igen miért igen, ha nem miért nem ?
2015. nov. 27. 13:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
55%
Nem, nekünk sem ajánlotta a gyerekorvos és még megkérdeztünk egy ismerős másik gyerekorvost is, ő sem ajánlotta.
2015. nov. 27. 14:11
 12/14 anonim ***** válasza:
62%
Nekünk sem ajánlotta az orvos, és a miénk is köztiszteletben álló 65 éves, kiváló gyermekorvos!
2015. nov. 27. 14:23
 13/14 anonim ***** válasza:
67%

Minden tisztelet az idős orvosoké, de egyet azért nem árt elfelejteni. Nálunk kizárólag az idős orvosok kezelik félre a gyerekeket, vagy gyógyszerezik feleslegesen agyon. A fiatalabb, friss és naprakész tudással rendelkező orvosoknál óriási sorok állnak, nem véletlenül. Sajnos az idősek nagy része már nem képzi tovább magát, amit megtanultak 50 éve, ahhoz ragaszkodnak.

Nem megyek messzire, nekem egy nyugdíj előtt álló fogorvos olyan elkapkodott és brutál munkát végzett, hogy a huszonéves friss diplomás nem győzte utána kijavítani a hibákat és folyamatosan szörnyülködött.

Biztos, hogy van naprakész és megbízható idős gyerekorvos is, de sajnos a tapasztalat az az, hogy a fiatalabbak sokkal jobbak.

2015. nov. 27. 21:40
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem adatam be. Meg is bántam hamar.... bár még meg se kapott volna minden oltást a fiam, mire beleesett. Kis csecsemő, három hetes hasmenéssel :(
2015. nov. 29. 06:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!