Rota vírus elleni védőoltás. Beadattad?
Nem. Mert az orvosnak az volt a véleménye.
Pedig a férjem szakács.
2,5 éves a fiunk, eddig megúszta.
Én mind a két gyerekemnek beadattam és mindenkinek csak ajánlani tudom. Tavaly a kislányom ovijában óriási rota járvány volt, többen kórházba kerültek, az ő 25 fős csoportjából 3 gyerek ment egyik nap már csak oviba, köztük a lányom is, mind a 3-nak be volt adva a rota elleni védőoltás.
Most újra járvány van, aki be van oltva, az simán megússza. Nekem megérte az árát, mint hogy napokig kórházban legyünk.
Igen.
Gyerekként 1,5 hétig voltam kórházban, visszavetette a mozgásfejlődésemet és a szobatisztaságot.
Plusz anyósom óvodai dolgozó, minden évben hazaviszi úgy a betegséget, hogy őt nem teríti le, csak a családon jön ki. Gyakran látogat.
Tudom, hogy nem csak a rota okoz ilyet, de legalább attól védi, nem lesz súlyos nála.
1-es vagyok.
Pedig a mi 80 éves gyerekorvosunk azt mondta, ő feleslegesnek tartja beadatni.
Hittem neki, tapasztalt orvos.
3-as vagyok. Pedig elhiheted, nem kamu! Kb 60 éves a doktornő, mindenki szereti és jó híre is van, szóval megbízható. És mégsem javasolta. Nem tudom miért kiáltod ki kamunak, amit írunk.
Az ára nem zavart volna, inkább 40-et kifizetek, mint beteg legyen, hidd el.
A MeningoC-t javasolta, sőt erősen ajánlotta csak, mert annak komoly szövődményei lehetnek, akár halállal is végződhet. Úh mindkét gyerekem meg is kapta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!