Más is használja megelőzésre 5-6 éves gyerekénél a Broncho vaxom-ot? Ha igen, mennyi ideig adod, hány hónap?
Kedves Kérdező!
Tévedsz. Adtam a gyerekemnek. Úgy és addig, ahogy az orvos előírta, mégpedig azért, mert veled ellentétben én nem laikusokra, hanem szakemberre hallgatok. Nem kell faradnod a válasszal, nem érdekel.
Kedves válaszoló!
Mivel Te is fáradtál a válasszal, én is megteszem!
Mivel írtam, hogy szedi a lányom és mivel csak receptereceptre kapható, gondoltam eléggé egyértelmű, hogy beszéltem orvossal. Arra lennék kíváncsi, hogy hányan használják megelőzésre, immunerősítésre, nem konkrét betegségre, amit hiába kérdeznék az orvosomtól. "Laikusoktól" csak azt szeretném megtudni, hogy inkább megelőzésre vagy betegségre használják.
A kérdésre nem válaszoltál pedig szedte a gyereked, arra gondolok csak kötötködsz. Így örülnék ha más kérdésnél tennéd ezt, ha érdembe 2x sem tudtál válaszolni. Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!