Talalkoztatok mar ilyen tunettel oltas utan?
ezt hátonfekve csinálja?
esetleg merev hátizomzat talán...?
Már rég el kellett volna vinni másik orvoshoz is....
Én addig jártam volna míg ki nem találják hogy mi baja. Ez nyilván nem normális....nem hallottam még ilyenről fogzáskor se...
Valami nincsen rendben ez nyílvánvaló. Oltással kapcsolatosan érhette trauma. Én egy neurológusnál indítanék, egyértelműen magánba ott nem hajtanak el!! Ha meg Sztk akkor se hagyd magad elhajtani...
Neharagudj, de felelőtlen vagy hogy hagytad hogy ez idáig eltartson kivizsgálás nélkül...
Én is elvinném neurológushoz, hogy nézzen rá. Vagy egy Dévényeshez.
Az én tippem is valami izomprobléma. Kislányom csak a lábait kulcsolta egyfolytában, neki feszesek voltak az izmai, 2 hónap Dévény kezelés totál rendbe is hozta.
Termeszetesen latta neurologus es mas orvos is. Rohadtul nem vagyok felelotlen!!! Kivizsgaltak es semmi baja. Minden eredmenye rendben. Eloszor kerdezz mielott vadaskodsz hogy felelotlen vagyok es nem vittem el mas orvoshoz.
koszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!