Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Találkoztatok már hasonlóval?

Találkoztatok már hasonlóval?

Figyelt kérdés

2,5 évesünkkel vidéken vagyunk. Elég sok szúnyog megtalálta, viszont ma reggelre az orrnyergétől a homloka közepéig felduzzadt a feje. Az az érdekes, hogy ezen a területen nincs semmilyen csípésnek nyoma. Van ötletetek?

Kalciumot, és fenistil cseppeket is adtunk már neki, egy kicsit mintha jobb lenne, de messze nem az igazi...

2014. júl. 20. 10:40
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem üthette be?
2014. júl. 20. 10:42
 2/8 A kérdező kommentje:
Annak sincs nyoma, semmi pirosság, nem is melegebb, mint a teste bármely más pontja...
2014. júl. 20. 10:44
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem vagyok egy orvoshoz rohangálós, de én inkább elvinném az ügyeletre.
2014. júl. 20. 10:46
 4/8 anonim ***** válasza:
Szunyog allergia!!tesok gyereke is igy volt !!
2014. júl. 20. 11:01
 5/8 anonim ***** válasza:
Jah es vid orvoshoz vele..
2014. júl. 20. 11:02
 6/8 anonim ***** válasza:

Hát hasonlóval...

szintén vidéken voltunk, az én fiamat valószínűleg hangya csípte meg, reggel úgy ébredt, hogy az orrától indulva az egyik szeme teljesen be volt dagadva, alig látott ki rajta. Semmi egyéb tünet.

Mi elvittük az ügyeletre, ahonnan be is küldtek minket a kórházba. Ott kapott egy szurit, nem kellett vele bent maradni, otthonra szintén fenistil, kalcium.

Jó hogy ezeket adtad neki, de azért inkább lássa orvos is.

2014. júl. 20. 11:41
 7/8 anonim ***** válasza:
Ja és allergiás reakció volt.
2014. júl. 20. 11:41
 8/8 anonim válasza:
Én is vidéken lakok vidd el az orvoshoz és langyos rongyot fogjatok időnként a fejéhez
2014. aug. 4. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!