Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Tapasztalat Maltofer cseppel...

Tapasztalat Maltofer cseppel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Kisfiamat vérszegénynek látta a doktornő és felírt Maltofer cseppet!

Lehet hogy ezért nem hízik rendessen?

2920gr született és tegnap voltunk az 1 éves oltáson ,és csak 8400 gr volt,teljesen kikészít hogy ennyire minimálisakat hízik!!

A védőnő meg szó szerint kiszipolyozza a lelkem hogy etessem etessem!!

Nyilván nem tömhetem, 4x eszik az 5.kajálást egyszerűen nem jön ki időben mert akkor meg bukott sokszor mivel gondolom tele volt nagyon a gyomra!!

Pici hízás mellett ,már totyog egyedül, gügyög ,nem beteges!!

Lehet hogy jót tesz ez a csepp és étváhya is lesz? Köszönöm előre is

2015. nov. 12. 13:58
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Nekem a dokinő nem mondta hogy mit adjak neki mellé,pedig direkt kèrdeztem!
2015. nov. 12. 20:50
 12/12 anonim ***** válasza:
38%

Remek dolog ez a maltofer. Újabb profit a gyógyszergyártónak. Nekünk is azt mondták, hogy adjunk a gyereknek, mert vashiányos. Beadtuk. Megfogta a pocakját, nyugtalan volt. Felírtak egy másikat. Azzal is így jártunk. Ekkor gondolkodtam el az egészen. A gyerek a táplálás során kap vasat a kajával. Ha azt nem hasznosítja, akkor nem az a megoldás, hogy ilyen sz..rokkal kezdem tömni a gyerekem, hiszen ezt a vasat mitől hasznosítaná jobban? Cserébe kicsinálja a pocakját. Elkezdtünk c vitamint adni a picinek, a vasat meg kivgtuk a kukába. A következő utógondozáson -milyen furcsa- tökéletes lett a törpe vérképe. A gyerek kap a kajával elég vasat. Nem azt kell túltolni, hanem a bevitt vas hasznosításában kell segíteni.

Elgondolkodtató, hogy én laikusként erre rájöttem, az orvosok nem...

Ugyan...dehogynem. De tolni kell a gyógyszergyárak szekerét...

2016. febr. 21. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!