Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » S. O. s. véletlenül felnőtt...

S. O. s. véletlenül felnőtt 0,5 mg-os nasivint orrsprayt fújtam a 2 éves kislányomnak?

Figyelt kérdés
1-1 fújàs volt csak de későn vettem êszre h az enyémből fújtam. Nagyon kivagyok..mennyit àrthattam vele?? Nem véletlenül van rajta az h felnőtteknek. Szégyenlem h ilyen figyelmetlen vagyok remélem nem tettem tönkre a nyàljahàrtyàjàt.

2015. nov. 1. 20:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan mar, semmi baja nem lesz!

Gyerekapolo vagyok

2015. nov. 1. 21:09
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Semmi baja nem lesz, ne aggódj. Nem kell ügyeletre futni, csak ha vannak túladagolási tünetek.

Én régen az akkor pár hónapos lányomnak véletlen az 1-6 év közötti Nasivinből fújtam. Ugye nagyobb gyereké volt, de hát én hibám, már teljesen kész voltam és nem figyeltem. Tudod mi történt? A lányom végig aludta az éjzsakát! Még csak nem is tortyogott az orra. Persze figyeltem, de semmi baja nem lett. Ma már 5 éves lesz és nem egy náthás típus.

Felnőttek is túladagolják, mert fújkodják össze-vissza, mikor be van dugulva az orruk. Ergo túladagolják, mert tuti egy náthás felnőtt sem tartja be az útmutatókban írtakat, mégse futnak az ügyeletre.

Persze, most lehet ezért szar anya vagyok, mert nem futottam a gyerekemmel az ügyeletre.

2015. nov. 1. 21:34
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Istenem...:D Semmi baja nem lesz...én gyorsan kiszívtam volna orrszívóval az orrát, h minél kevesebb hatóanyag szívódjon fel. De ha nem tetted meg, akkor se történik majd semmi.
2015. nov. 2. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!