Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Baj ha 9 hetes toy uszkáromnak...

Baj ha 9 hetes toy uszkáromnak felnőtt petigree ilyen zacsis löncshúsos izét adok? Véletlenül két zacskóval is vettem junior helyett és nem lenne jó ha kárba menne.

Figyelt kérdés
2010. aug. 6. 21:08
 1/7 anonim ***** válasza:
70%

petigree ? Mármint Pedigree? Az tudtommal nem valami jó kaja.

Ez az egyik.

Aztán. Kölyöknek kölyök tápot adj.

Persze nagy baja nem lesz tőle ha mást is kap, de ne csodálkozz ma majd esetleg fosik tőle.

2010. aug. 6. 21:12
 2/7 anonim ***** válasza:
70%

Egy uszkár nem olyan nagy étvágyú,hogy ne engedhess meg magadnak Pedigree helyett minőségi kaját!

A konzervek 80%-a víz egyébként,nem jók arra,hogy azon neveld fel a kutyát,nem érik meg az árukat.Ezért a pénzért,ha kiszámolod a napi etetési költséget,normális minőségű kaját vehetsz.

Mindjárt jön a Pedigree-forgalmazó skót juhászos hinteni az okosságot,hogy ő milyen gyönyörű kölyköket nevelt ezen a sz@ron :)

Szerencséje volt.

2010. aug. 6. 21:16
 3/7 anonim ***** válasza:
54%
igen,baj, mert nem azokat tartalmazza, amik a kicsinek kellenek, és a pedigree nem a legjobb kaja
2010. aug. 6. 21:17
 4/7 anonim ***** válasza:
47%
Nekünk is szerencsénk volt a Pedigree-vel,3 kutyánk felnőtt rajta,unokatestvéreméknek is szerencséjük volt 2 kutyájuk felnőtt rajta,és 3 barátnőmnek is szerencséje volt,az ő kutyáik is jól vannak köszönik:).... Egyetértek,hogy nem a legjobb,de nem mindenki engedheti magának meg a drágábbat sajnos:S
2010. aug. 6. 21:20
 5/7 anonim ***** válasza:
27%

ha már mindenáron konzervet adsz neki, akkor Best Meat vagy Real Nature.

de valami értelmes száraz táp is kellene neki, amitől fejlődik.

Orijent vagy Acanát ajánlom.

én ilyen hipermarketekben kapható állateledelt nem vennék.

főleg, hogy kistestű, kis étvágyú kutyáról van szó.

az előző kutyám amúgy chappit kapott, rákban pusztult el.

ismerősöm kutyája dettó. állateledelboltban az eladó mondta, hogy nagyon sok ilyet hall... én többet nem kockáztatok....

2010. aug. 6. 21:25
 6/7 A kérdező kommentje:
Én azt hittem a pedigree jó minőségű:O Jólvan hát majd utánanézek mivan a boltokban,egyelőre ezt ajánlották ezt vettem meg gyorsan, csak figyelmetlen voltam és felnőtt kaját vettem,mindegy a lényeg hogy akkor elvileg nem lehet baja tőle..köszi a válaszokat!
2010. aug. 6. 21:49
 7/7 Akiteki ***** válasza:
100%

A pedigree azon kívül, hogy vacak, még drága is.

Ennyi pénzért minőségi tápot is kaphatsz.

2010. aug. 6. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!