Ez most krupp, vagy a betegség lecsengése?
Két hete kruppos rohammal kórházba került, szerencsére legenyhébb fokozat. Akkor jellegzetes ugató köhögése volt.
Erre később ráfertőződőtt egy hányós vírussal, már túlvan rajta. A hurutos köhögésből most száraz köhögés lett de éjjel sokszor köhög. Nem ugatva, hanem szárazon.
Ez krupp lenne? Kivinni nincs értelme, itt a külvárosban szerintem vizes fával fűtenek a környéken, vágni lehet éjjel a szmogot. Felmerült, hogy pár napra vidékre küldenénk a szüleimhez, hátha az ottani tiszta levegő kicsit javítana az állapotán.
Ha viszont száraz köhögés, létezik egyáltalán 2 év alattinak köhögéscsillapító?
Kruppnál a kulccsontnál (így kell írni?) és a hasánál a rekeszizom környékén besüpped a bőr. Ellenőrizd!
A lányom fél évesen pulmonológustól az ajánlott adagnál lényegesen kisebb dózisban Ambroxolt kapott.
Maszkkal sajnos küzdünk. Nagyon éber alvó, ha zokniban a parkettán settenkedek, arra is felül. Ha beviszem a kistraktor hangú gépet és abból valami hideg menne az arcára, még inkább felébredne. Alvás közben kizárt, az ágyáig se jutnék el anélkül, hogy ne pattanjon fel :(
Próbáljuk az orra közelében tartani, bár rángatja a fejét, de legalább részben talán jut bele valami a párából. (Salvus vizes pára)
Rossz az inhalátorotok. Írass fel orvossal egyet vagy vegyél simán. Ultrahangost keress és olyat, ami akkus, akkor játék közben tudsz utána szaladgálni és gőzölögni.
Merre laksz? Nekem van itthon több is...
Csak maszk van az inhalátorhoz?
Nekünk van egy olyan tölcsér szerű, amit csak az orra elé kell tenni.
A maszkot az enyémek sem viselték el, de a csutora működött.
Ölbe vettem és mesenézés közben "páráztunk".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!