A krupp mindig a betegség elsö napján jelentkezik?
Figyelt kérdés
Ha náthás folyik az orra a gyerköcnek, akkor már nem lesz kruppos a köhögése?2010. febr. 9. 12:59
1/6 anonim válasza:
Lányom szerdai napon lázasodott be,mivel nem múlt el pénteken vittem dokihoz. Semmilyen egyéb tünete nem volt,a doki is csak azt mondta, hogy a lázát csillapítsam. Szombat délelőtt rekedt be és akkor kezdett el "ugatni" is, éjszaka meg fulladt. Úgyhogy nálunk három nap múlva jelentezett.:-(
2/6 A kérdező kommentje:
És mit használtok az ugatásos köhögésre?
2010. febr. 9. 13:12
3/6 anonim válasza:
Mindenképp vidd orvoshoz ha ugat.
4/6 anonim válasza:
Kaptunk köhögéscsillapítót (a köhögéstől csak jobban bedagad), calcimusk injekciót amit szájon át kell beadni, meg fenistil cseppet. Szinte azonnal jobb lett kicsit és másnapra jelentősen javult. Pár nap alatt elmúlt. Minél többet kell levegőre vinni, a hideg tesz neki jót nem a meleg. Azt mondta a doki nyissam rá sokszor az ablakot (persze felöltözve) és éjszaka is hidegben aludjunk.
5/6 anonim válasza:
Első meg a 3? vagyok megint..természetesen vidd orvoshoz, nem is gondoltam, hogy ne vinnéd..
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm ,még nics gond .
Tavaly 4.-hóba volt gondunk kptunk is spry-rá azóta nem volt beteg.Felvagyunk szerelkezve.
Csak jó lenne ha most is elkerülne.
Én ugy gondolom hogy folyik az orra és így már nem lesz gond.
Mert a krupp köhögés után lesz hurutos a gyerköc.
2010. febr. 9. 13:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!