Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Nagyon ideges vagyok, nem...

Nagyon ideges vagyok, nem tudom mit csináljak. Tegyek panaszt, vagy hagyjam a fenébe?

Figyelt kérdés

Légzési nehézséggel (légúti fertőzés) az egyik fővárosi kórházba került a másfél éves lányunk. 3 napig bent tartották, viszont a második napon befektettek a kórterembe egy hányós vírus miatt kiszáradt, idősebb kisfiút.

Szóltunk is az orvosnak, hogy fertőző beteg biztos jó ötlet-e? Ne aggódjunk, cseppfertőzéssel nem terjed.

Hazajöttünk, rá fél napra elkezdett hányni, minden kijött belőle, sugárban hányta ki. Riadóztattam több gyerekorvost is, végül gyógyszeresen sikerült lenyomni és a kiszáradást is elkerültük (remélem).

Mindegyik orvos megerősítette, hogy ez a vírus cseppfertőzéssel valóban nem terjed, azonban tárgyakon akár egy hétig is életképes.

A kórház egyszerűen retkes volt, a padlón kívül SEMMIT nem takarítottak. Valószínűleg a kisfiú szülei és mi megfogtuk ugyanazt a tárgyat (ágy széle, kilincs, csap...?) és így vittük át a fertőzést.

Ezt súlyos szakmai hibának gondolom a kórház részéről. Sőt, önmagában azt, hogy a higiénia finoman szólva nem létezett ott.

Az összes nővér köhögött, egyetlen egyen láttam maszkot.

Ráadásul a két gyereket nem szabadott volna egy kórterembe tenni, mert a kisfiúnak súlyos alapbetegségei is voltak - a lányom viszont cseppfertőzéssel is fertőzött, ahogy köhögött, tüsszögött.

Minden fővárosi kórház ilyen trágyadomb, vagy mi kerültünk rossz helyre?

2015. okt. 23. 16:03
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Kisebb-nagyobb megszakításokkal azóta is tart a hányás, egyelőre nagy erőfeszítések árán sikerült elkerülni a kiszáradást. Már rehidratáló oldatot is ivott.

A család felnőtt tagjait pedig hasmenés verte le, iszonyú letargikus közérzettel. Váltva alszunk, hogy kicsit erőre kapjon a másik.

Kaján így kell spórolni, két napja mindenki kötelezően koplal, hogy javuljon a helyzet...

2015. okt. 25. 08:28
 12/12 anonim ***** válasza:
nincs egy olyan gyerekkórház,ahol mindig van klönszoba?ott kisebb eséllyel kapna el mindent.inkább fizetnék érte csak legyen.tudtok ilyet?
2015. okt. 25. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!