Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha nekem semmilyen panaszt...

Ha nekem semmilyen panaszt nem okoz a metformin, attól még hat, ugye?

Figyelt kérdés
Mindenhol azt olvasom, hogy hasmenés, hányinger, puffadás stb. van az elején. Az orvos úgy írta fel, hogy 1-2 hétig este 1 szem meforal (500mg), utána 1-2 hétig napi 2 (reggel és este), attól kezdve pedig napi 3x1, de azt is mondta ha nem érzek panaszt akkor nem kell kivárnom ezt az időt. Tegnapelőtt kezdtem el szedni, de én ma már reggel is vettem be, szóval már most a napi 2-nél járok, mert semmi hatását nem érzem. Ez lehet azért van, mert jól állítom össze az étrendemet vagy semmi köze sincs hozzá csak ilyen a szervezetem? Mire érdemes figyelni, van amit tényleg nem tolerál a gyógyszer és szinte biztos a rosszulét? Aki tapasztalt tudni erről írni nekem?
2015. okt. 11. 17:11
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem kell rosszul lenni :) örülj, hogy neked bírja a szervezeted. Van, aki érzékenyebb és van, aki nem. Nekem nagyon erős hasmenést okozott, főleg tejjel összetalálkozva. Az rémálom volt. De aztán belejöttem a diétába és nem voltak ilyen gondjaim. Sok mindentől függhet, hogy mennyire bírod a gyógyszert, ne játssz arra, hogy direkt rosszullétet indukálj magadnak, felesleges! :)
2015. okt. 11. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!