Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Komolyan nem értem mi értelme...

Komolyan nem értem mi értelme van az MMR védőoltásnak?

Figyelt kérdés
Tegnap oltották a kisfiam,és eddig még egy oltást sem szenvedett meg ennyire:( Én kiskoromban voltam rubeolás,és mumpszos is de nem szenvedtem velük annyira mint az oltással a kisfiam. Éjszaka alig aludt,lázas,az orra folyik és még a helye is bepirosodott:( Megelőzzük a betegséget ugy hogy előtte jól megbetegszünk!?

2015. szept. 23. 15:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
38%
#10 Nem kértük homeos kuruzslók javaslatait.
2015. szept. 26. 14:01
 12/16 A kérdező kommentje:
Már jól van a kisfiam,csak az orra folyik még egy picit. Mostmár ugy érzem én leszek beteg ugyhogy lehet mégiscsak lapangott benne valami......csak azt nem tudom hogy akkor mégegyszer számíthatunk lázra?
2015. szept. 26. 15:05
 13/16 anonim ***** válasza:
Hogyhogy mégegyszer? Mármint nálad? Ezt mi innen nem tudjuk megmondani, a te immunrendszereden meg a fertőzésen múlik, hogy elkapod-e, és ha igen, mennyire. Jobbulást, mindenesetre!
2015. szept. 26. 15:59
 14/16 anonim ***** válasza:
60%
Juj, elnézést, hogy volt egy érdemi hozzászólás a kérdéshez :D :D
2015. szept. 26. 19:50
 15/16 A kérdező kommentje:
Nem ugy értem hogy nállam mégegyszer,hanem itt az egyik válaszoló irta hogy normális esetben az oltási tünetek 1 hét mulva jelentkeznek. Akkor ha nállunk ez csak egy lappangó betegség felerősödése volt,akkor számíthatunk rá hogy egy hét mulva lesznek a valódi oltási tünetek?
2015. szept. 27. 00:23
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem valószínű. A lappangó betegséggel együtt áteshetett a kisfiad az oltás okozta enyhe fertőzésen is, és ha ebből kilábal, már védett lesz a betegségekkel szemben. Hacsak rá nem fertőz valami új vírus vagy baci, amíg nem heverte ki egészen a régi betegséget.
2015. szept. 27. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!