Miért sir 2 hetes babám folyamatosan?
Figyelt kérdés
Hátra fesziti magát és sir. A vérkép nem mutat semmit.2015. aug. 19. 21:04
1/4 anonim válasza:
Anyatejes? Tapszeres? Ez igy keves infó... orvos mit mond?
Egesz nap nem is alszik???
Reflux esetleg?
2/4 anonim válasza:
Lehet túl fáradt, lehet hasgörcse, lehet izomtónus-probléma....
Sajnos minden újszülöttet a saját szüleinek kell megismerni, kitapasztalni, hogy mikor mi baja van/lehet.
Ez néhány hónapba beletelik ám.
3/4 anonim válasza:
Mit eszik és mennyit? Eleget? Hasfájás? Bármi cseppet adsz neki? Kevés az infó. Az enyém is ezt csinálta kiderült alig van tejem. Szóval tényleg bármi lehet amire nem is gondolsz.
4/4 anonim válasza:
2 hetes ? Mert talán éhes ?
Ha hátra feszíti magát nekem akkor csinálta mikor hiába volt a cicin 35 percet , ha egyszer nem volt elég jó , tápláló a tejem!!
Ne higyj senkinek, hidd el tudom mit beszélek 3 gyereken túl vagyok tapasztalat akkor nem jó egyszerűen a tejed és kész , ez nem szégyen , ez van aztàn kaptak tápszert érdekes aludtak 3-4 órán keresztül!!Vajon miért!!? Gondolkodj!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!