Ez mi lehet? Ekcémának mondták 6 hónapja. Karon, lábon és arcon van 1,5 éves kisfimnak!
2015. aug. 16. 10:12
1/9 anonim válasza:
nekem a karom ilyen. szőrtüszők vannak begyulladva az én esetemben. amióta tudom itt van a karomon.
kisfiam ekcémás volt, de nem így nézett ki.
keres másik bőrgyogyászt.
3/9 A kérdező kommentje:
Olyan mintha apró pattanások lennének.
2015. aug. 16. 10:29
4/9 anonim válasza:
Vidd masik orvoshoz! Ez nem ekcéma! Lányom ekcémás, úgyhogy tudom milyen az!
5/9 anonim válasza:
Ilyen van a parom kisfianak, 2 eves. Most voltak dokinal, azt mondtak kecsketej szappannal furidjon, es irtak kremet ami nagyon szaraz , ekcemas borre valo. Mar jobb neki par nap alatt.
6/9 anonim válasza:
Kislányomnak ilyen keze, lába, ételintolerancia, nem allergia, vidd gasztroenterológushoz, nem egyszerű kideríteni, mitől van, több mint egy éve vizsgálják... milyen a széklete, hogy alszik? ez is összefügghet.
7/9 piroska és a farkas válasza:
Tudtátok, h ekcémára jár az emelt családi? ismerősöm kislányánál most derült ki.
8/9 A kérdező kommentje:
Erre is gondoltam kedves utolsó! Nektek milyen étel okozza?Kiderült?
Koszmóval kezdődött. Van,hogy alig látszódik és télen sokkal csúnyább volt!
Alvása rendben éjjel alszik,bár előfordul felkelés (szomjas vagy a foga); de hamar visszaalszik,nappal min. 1 órát alszik. Széklete sose volt kemény,de nem híg neki.
2015. aug. 16. 13:39
9/9 anonim válasza:
Keratosis pilaris. Ilyen bőrtípus. Lehet rajta javítani, "gyógyítani" nem. Nálunk étkezéstől független. Nekem és a fiaimnak is van. Hullámzó erősségű.
Ők is koszmósodtak és hajlamosak ekcémára is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!