Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » S. O. S! Hogyan mivel irtsam...

S. O. S! Hogyan mivel irtsam ki a tetveket?

Figyelt kérdés
Elektromos tetűírtó talán beválna? [link]
2015. júl. 22. 13:30
 1/5 anonim ***** válasza:

Orvosról hallottál már?

Ő majd felírja, ami kell.

Gondolom a gyerekedről van szó, és nem magadról, ezért főleg nem szórakoznék ilyenekkel.

2015. júl. 22. 13:38
 2/5 anonim ***** válasza:
69%
Van tetűirtó sampon, azzal megmosod, aztán ecetes fésűvel (olyan, aminek sok és sűrű fogazata van) àtfésülöd tincsenként a hajad!
2015. júl. 22. 13:38
 3/5 anonim ***** válasza:

Patikában vegyél rá szert, amivel több napig kezelni kell, sűrű fésűvel kifésülni.

Ruhát, ágyneműt, törölközőt minden nap mosni, vasalni.

Minden nap hajat mosni és a szerrel bekenni.

Ha régóta van, ágyat matracot kitisztítani.

2015. júl. 22. 13:40
 4/5 anonim ***** válasza:
58%
Manapság már nagyon hatásos tetűirtó samponok vannak, gyógyszertárban lehet venni, a használati utasítást be kell tartani (bizonyos idő elteltével újra kell mosni, minden családtagnak kezelni kell a haját, hogy ne fertőzzétek vissza egymást). Az elektromos tetűirtóról még nem hallottam.
2015. júl. 22. 13:45
 5/5 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm szépen a válaszokat, már beszeretem Paranit tetűirtó sampont, és sprayt remélem ezzel kitudom írtani az élősködőket! Sajnos nekem kell,óvodában dolgozom kisegítőként és sajnos elég sok a tetves gyerek, de azt nem tehetem meg, hogy ne érintkezzek velük, mert a munkámból kifolyólag nem engedhetem meg magamnak... néhány szülő baromira hanyag 100x szólunk nekik a védőnő is többször lekezelte már a gyerekeket, de mint hiába, ha otthon a szülő nem foglalkozik vele, visszafertőződik ...
2015. júl. 22. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!