Hogyan irtsam ki a tyuk tetveket az olbol es a tyukokrol?
Figyelt kérdés
Sajnos mar sok felet probaltam de semmi nem irtja ki oket teljesen es az sem tiszta elottem hogy hany nap mulva kell ismetelni a serkek kelese miatt.2009. aug. 2. 07:51
1/3 anonim válasza:
Először is az ólat takarítsd ki. Ha az összes ürüléket kitakarítottad, akkor meszeld ki, mert az fertőtlenít. Utána szórd be a helyüket pl. Domotox-al, valamint a tyúkokat is be kell szórnod. Hetenként ismételd a porzást, amíg el nem tűnik az összes.
2/3 A kérdező kommentje:
koszi valaszod de a meszeles nem segitett ,itt ahol lakom nincs Domtox de mas por van es az sem segitett egyeb otlet?
2009. aug. 2. 09:11
3/3 anonim válasza:
Szia!
Én is csak a Domotox-ot tudom ajánlani, vagy esetleg tegyél be egy tepsibe nekik hamut, és abban fürdenek majd, így kipusztulnak belőlük a tetvek. Valamint több sorral meszelj, és a szalmát vagy ami alattuk van alom, gyakran cseréld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!