Tündi0212 kérdése:
Magas crp ujszulott babának! Volt e valaki ilyen helyzetben?
Figyelt kérdés
10 napja született meg a kislányom és már másnap láza volt, vérvételen kiderult hogy magas a cpr szintje kapott antibiotikumot vénásan akkor picit lentebb ment de ra 2 napra megduplazodott most már a 3.fajta antibiotikumot kapja most 29 es a cpr szintje ! Azt mondtak hogy az elozo nem hatott neki de mar szuletesetol antibiotikumot kap es meg mindig magas most ket fajtat kap laza nincs ultrahang vizelet rendben ! Szopik rendesen volt valaki ilyen helyzetben hogy ilyen lassan megy le?2015. júl. 4. 16:05
11/12 A kérdező kommentje:
Jászberênyben vagyunk ma nekem is volt ver vizelet és a tejet is vettek le azt is vizsgáljak 1 het mulva lesz eredmény! Vizeletemben talaltak gennyet kaptam augmentint ! Dr nö azt mondta kedden vesz a picitol vervetelt ha meg mindig ennyi az erteke akkor is haza enged mert mar nem tud mit adni neki mondtam hogy es ha valami baja lesz a picinek azt mondta meg otthon kap szajon at valamit 1 het mulva kontrol mert az antibiotikumnak is kell ido es ha akkor se rendezodik az ertek akkor el fogja utalni Budapestre! Vizelet lesz neki reggel ! Remelem csokkent mar kedden kiderul
2015. júl. 5. 17:09
12/12 anonim válasza:
Egy újszülöttnél nem lehet várni a baktériumtenyésztés eredményére és aztán kezdeni az antibiotikumos kezelést. Azt kockáztatnánk, hogy ugyan tudni fogjuk melyik bacitól lett agyvelő-/tüdő-/vese- vagy akármi gyulladása a gyereknek, de maradandó károsodás nélkül meggyógyítani már nem sikerül. Vagy esetleg sehogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!