Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Magas láza van a 3 évesemnek?

Magas láza van a 3 évesemnek?

Figyelt kérdés

Tegnap délután/este kezdődött 37 fokkal, éjjel hőemelkedése/kisebb láza volt, ma délben 39,4 lett, hűtőfürdő ,kúp, most 38,6 és elaludt!

Hívtam az ügyeletet de nem volt túl készséges a hölgy, felébresszem hűtőfürdőztetni vagy adjak neki nurofen szirupot?

2015. jún. 27. 13:31
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok választ.

Sajnos újra 39 fok fölé ment 3 óra előtt, kijött az ügyelet...kb. lecsesztek, h minek hívtam őket, de azt elmondták, hogy jól csináltam a kezelést.

Megnézték a tüdejét, torkát, így nyugodtabb vagyok, majd a következő gyereknél már őket sem fogom hívni, lazább leszek...

2015. jún. 27. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!